TatildeKirala.com’dan Güvenli Tatil için Bir Adım Daha: Axa Sigorta Güvenceli Rezervasyon

8 Mart 2019

TatildeKirala.com güvenli ödeme altyapısı ile rezervasyonlarınızı gerçekleştirin, olası problemlerde %100 para iadesi garantisinden faydalanın.
Tatil sektöründe %100 para iade garantisini Türkiye’de sadece TatildeKirala.com sunmaktadır.

Tüm Rezervasyonlarınızda %100 Para İadesi Axa Sigorta Güvencesi Altında!

Axa Sigorta Güvenceli, Rezervasyon Garantisi Kapsamında Poliçeniz aşağıdaki koşullarda size tam koruma sağlar:

  • İlan veren Kaynaklı Hizmet Kusurlarında %100 Para İadesi
    Poliçeniz, Tatil için rezerve ettiğiniz ev veya teknenin bölgesine ulaştığınızda, ilan sahibine ulaşamamanız veya size sunulan ev veya teknenin rezerve ettiğiniz ilanla uyuşmaması durumunda geçerlidir.
  • Ücretsiz Ayakta ve Yatarak Tedavi Sigortası ve Mücbir Sebepler İadesi
    Yaşayabileceğiniz olası sağlık problemlerinde ücretsiz faydalanabileceğiniz Ayakta ve Yatarak Tıbbi Tedavi Sigortasının yanı sıra ölüm, kaza veya hastalık gibi mücbir sebeplerle seyahatinizi iptal etmek zorunda kalırsanız Axa Sigorta güvencesi ve %100 para iadesi garantisiyle rezervasyonunuzu hiçbir problem yaşamadan iptal edebilirsiniz.

Kredi Kartına 9 Taksit İmkanı

Ev Kiralarken tıpkı otel rezervasyonu yaparken olduğu gibi kredi kartına taksit imkanlarından faydalabilirsiniz!

Tatildekirala.com aracılığıyla yaptığınız rezervasyonları Bonus, Maximum, World, Card Finans, Axess ve Paraf kredi kartları ile yapmanız durumunda 9 taksit imkanından faydalanabilirsiniz.

Vade durumunda bankaların uyguladığı ve güncel faiz oranları geçerli olacaktır. TatildeKirala.com hiçbir şekilde vadelendirme işlemlerinde uygulanan ek farklardan bir komisyon geliri elde etmez.

Kapıda Ödeme Sistemi

Türkiye’de sadece TatildeKirala.com tarafından ilan verenlere sunulan “Parçalı Tahsilat” teknolojisi sayesinde ilan verenlerin Kapıda Ödeme’li olarak seçtiği ilanlarda toplam rezervasyon tutarının %40’ını kredi kartınızla platformumuz üzerinden ödeyip kalan %60’lık tutarı ilan verenin belirlediği şekilde doğrudan kendisine ödeyebilirsiniz.

İlan verenler kalan %60’lık tutarları nasıl talep ettiklerini ilan detay sayfasında belirtmektedirler. Eğer sormak istediğiniz bir soru olursa dilediğiniz zaman 0850 241 09 31 numaralı TatildeKirala destek biriminden konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.