TatildeKirala.com Her Zaman Yanınızda

11 Nisan 2020

TatildeKirala.com Her Zaman Yanınızda

TatildeKirala.com ailesi olarak dünyayı olduğu gibi ülkemizi de derinden sarsan Covid-19 salgını sebebiyle zor zamanlar yaşadığımız bu günleri sağlıkla atlatıp hep birlikte tatilin tadını çıkaracağımız günlerin gelmesini diliyoruz. Turizm Bakanlığı ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’ne üye bir seyahat acentesi olarak Covid-19 kaynaklı iptal ve iade taleplerinde izlediğimiz süreci aşağıda bulabilirsiniz.

Platformumuz aracılığı ile yaptığınız rezervasyonlarla ilgili iptal ve iade taleplerinizi değerlendirmeye alabilmemiz için rezervasyon numaranızı, ad soyad ve iptal & iade talebinin sebebini içeren bir e-posta ile web sitemize kayıtlı olduğunuz e-posta adresi vasıtasıyla destek@tatildekirala.com adresine göndermenizi rica ediyoruz.

TatildeKirala.com, ev ve villa sahipleri ile misafirleri bir araya getiren bir platform olarak sadece başarıyla gerçekleşen rezervasyonlardan cüzi bir komisyon almakta ve kalan tutarı ilan verenlerin hesaplarına aktarmaktadır. Yıllar içinde yoğun bir çabayla misafirlere en güzel tatil deneyimini yaşatmaya gayret eden ilan verenlerimizin de bu süreci çok büyük zararlar görmeden atlatabilmeleri ve yeniden siz değerli misafirlere hizmet verebilmek için ayakta kalabilmeleri adına rezervasyon tarihinde seyahat yasağı olması durumunda dahi rezervasyonlarınızı iptal etmek yerine ertelemenizi ve bu zorlu süreci dayanışma içinde hep birlikte atlatabilmemiz için desteğinizi rica ediyoruz. Sormak istediğiniz tüm sorular için 0850 241 09 31 numaralı telefon veya destek@tatildekirala.com e-posta aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.