pexels-adem-albayrak-16371070-1-960x400.jpg

Kaş’ta Villa Kiralayabileceğiniz 3 Lokasyon

7 Nisan 2024

Kaş’ta Villa Kiralayabileceğiniz 3 Lokasyon

Kaş İslamlar’da Villa Kiralama

İslamlar, yaz tatili için gözde konumlardandır. Villa da tatil yapmak isteyenler için özel olarak dizayn edilen İslamlar villa konutlar, tatilcilere büyük konfor ve keyifli bir tatil deneyimi yaşatmaktadır. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle dolu dolu bir yaz tatili geçirmek için en beğendiğiniz villayı Tatildekirala.com üzerinden kiralayabilir ve hem hesaplı hem konforlu bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

İslamlar Köyü Gezilecek Yerler

pexels-adem-albayrak-16371070-1-576x1024.jpg

İslamlar Köyü’nde Ne Yenir?

Antalya İslamlar köyü villa kiralamadan önce o noktada gezilecek yerler ve yenilecek lezzetleri de keşfedebilirsiniz. İslamlar köyüne gittiğiniz zaman yemek yiyebileceğiniz çok sayıda lokanta bulunduğunu öncelikle hatırlatalım. İslamlar köyüne özgü yöresel otlarla hazırlanmış zeytinyağlılar, yine bu otlar ve yöresel peynirler kullanılarak yapılan el açması gözlemeler mutlaka denemeniz gereken lezzetlerden. Belde de bulunan köy pazarlarında halkın kendi yetiştirdikleri sebze ve meyveler, yöresel otlar satışa sunulmaktadır. Bu organik ürünlerle birbirinden leziz yemekler hazırlayabilirsiniz. Bu pazarlardan sebze ve meyve alışverişinizi yaparak, kiraladığınız villanın mutfağında kendi yemeklerinizi kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Böylece yeme-içme masraflarını çok daha azaltmış olursunuz. Villada tatil yapmanın sağladığı en önemli avantajlardan biri de budur.

İslamlar Köyü Villa Kiralama Fiyatları

İslamlar villa kiralama araştırmalarında en çok merak edilen konulardan biri de fiyat konusudur. İslamlar villa kiralama fiyatları; villanın bulunduğu konuma, manzarasına, oda sayısına, havuzunun bulunup bulunmamasına ve diğer özelliklerine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Tatildekirala.com ile aradığınız İslamlar kiralık villalarını en uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz.

Kaş Gelemiş’te Villa Kiralama

Kaş kiralık villa denildiğinde akla gelen ilk noktalardan olan Gelemiş, villa tatili yapmak için son dönemlerde sıklıkla tercih edilen noktalardan biri olmuştur. Sakin ve gözlerden uzak konumu ile hem muhafazakar ailelerin hem de balayı çiftlerinin rahatlıkla tercih edebileceği Gelemiş villaları, uygun fiyat avantajıyla da tercih sebebi olmaktadır. Gelemiş, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir mahallenin adıdır. Antik Patara harabelerinin ve ünlü Patara plajının yakınında kurulu olan Gelemiş, bu anlamda gezi rotalarıyla da büyük beğeni toplamaktadır.

Gelemiş Yakınlarında Bulunan Gezi Rotaları

Gelemiş, hem yakın çevresinde bulunan plajları hem de antik harabeleri ile gezi anlamında pek çok seçenek sunan bir rota. Antik Patara harabelerinin yakınında bulunan Gelemiş’e geldiğinizde bu harabeleri görme şansı elde edebilirsiniz. Ayrıca eşsiz Patara Plajı da Gelemiş yakınında bulunmaktadır. Kaş’ta bulunan pek çok gezi rotasına da Gelemiş üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Kaş’ta görmeniz gereken yerlerden bazıları ise; Kral Lahiti ve mezarlar, Uzun Çarşı, Patara Antik Kenti, Xanthos Antik Kenti, Batıkşehir, Kaleköy ve Saklıkent Kanyonu gibi yerlerdir. Gelemiş’ten araçla tüm bu yerleri gezmeye gidebilirsiniz.

Gelemiş Villaları ve Özellikleri

Patara, Gelemiş’e yakın bir konumda olduğu için Patara villaları ve Gelemiş villaları genellikle aynı noktalar üzerinde yer almaktadır. Gelemiş villaları, farklı tatil grupları için farklı özelliklere sahip bulunmaktadır. Daha geniş metrekaredeki Gelemiş villaları, plaja yakın Gelemiş villaları, havuzlu Gelemiş villaları ve özel bahçeli Gelemiş villaları bunlardan bazılarıdır. Gelemiş villa kiralamak isteyen çocuklu aileler genellikle bahçeli ve havuzlu Gelemiş villalarını tercih etmektedirler. Havuzlu villalar sayesinde, plaja gidemediğiniz günlerde bile serinleyebilirsiniz. Ayrıca bahçe içinde çocukların rahatça oyun oynayabilmesi için de bahçeli villalar ideal seçeneklerdir.

Gelemiş Villa Kiralama Fiyatları

Villa tatili, konforlu olmasının yanı sıra; uygun maliyetli olması sebebiyle de tercih edilmektedir. Bu yüzden villa kiralayacak tatilciler, öncelikle fiyat araştırması yapmaktadırlar. Tatildekirala.com, en uygun fiyatlı villa kiralama seçeneklerini sizlerle buluşturduğundan sizi bu zahmetten kurtarır. Böylece bütçenize en uygun villayı kolayca kiralama şansı elde edebilirsiniz. Özellikle kalabalık arkadaş grubunuz ya da ailenizle bir tatil yapmayı planlıyorsanız geniş ve çok odalı bir villa seçimi yaparak bütçeyi paylaşabilir bu sayede uygun fiyata ev konforunda bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kaş Üzümlü’de Villa Kiralama

Üzümlü’de Gezilecek Yerler

Üzümlü villa kiralamadan önce buradaki gezilecek yer rotalarına da hakim olmayı tercih edebilirsiniz. Zira balayı çiftlerinden muhafazakar ailelere kadar pek çok tatil arzusuna yanıt veren Üzümlü, doğası ve gezilecek yerleriyle de tercih sebebi olmaktadır. Üzümlü gezilecek yerler denildiğinde ilk olarak akıllara muhteşem doğaya sahip konumu geliyor. Üzümlü, doğa yürüyüşleri için ideal bir rota. Bunun yanı sıra; Üzümlü çevresinde gezebileceğiniz yerlerden bazıları; Kalkan kent merkezi, Kalkan plajları, İslamlar Köyü, tarihi Likya lahitleri çevresidir. Tüm bu rotalar arasında bol bol manzaraya şahitlik edebileceğiniz Üzümlü Köyü’ne D400 karayolu aracılığıyla öncelikle Kalkan’a, buradan Kalkan kent merkezine girmeden, ormana doğru giden yolu takip ederek ulaşabilmeniz mümkündür.

Üzümlü Villa Konumları

Üzümlü’de bulunan villaların konumları plaja yakın olanlar ve plaja daha uzak olanlar şeklinde kategorize edilebilir. Eğer her gün denize girmeyi düşünüyorsanız plaja yakın konumdaki Üzümlü villalarını tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra; Üzümlü villa kiralamak isteyenler için özel havuzlu alternatifler de bulunmaktadır. Bu sayede plaja inmeden de serinleyebilirsiniz. Havuzlu villalar özellikle çocuklu aileler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Aynı zamanda havuzlu villa seçenekleri muhafazakar aileler için de idealdir. Çevresi kapalı olan havuzlu villalar, muhafazakar ailelerin konforlu bir şekilde tatil yapabilmelerine olanak sağlar. Plaja uzak konumdaki Üzümlü kiralık villalar daha sakin ve gözlerden uzak bir alan sunduğu için hem muhafazakar aileler hem de balayı çiftleri tarafından tercih edilmektedir.

Üzümlü Villa Kiralama Fiyatları

Pek çok kimse villa tatilini daha uygun maliyetli olduğu için tercih etmektedir. Villa tatili, pek çok otel tatiline göre daha hesaplı ve konforludur. Eğer siz de ev rahatlığında tatil deneyimi arıyorsanız Üzümlü villalarını inceleyebilirsiniz. En uygun fiyatlarla villa kiralamak isteyenler için Tatildekirala.com doğru bir adrestir. Sitemiz üzerinden rotanız her neresi olursa olsun en iyi fiyatlarla villa kiralama şansı elde edebilirsiniz.