A’dan Z’ye Kalkan’daki En İyi Muhafazakar Villaları Sizin İçin Araştırdık

11 Aralık 2018
Bakir kalmış doğası, Yunan adalarına bakan manzarası, masmavi koyları, Patara kumsalı, dünyaca ünlü Kaputaş plajı ve daha birçok el değmemiş doğal güzellikleri ile Kalkan, tatil rotalarının yükselen trendi olmaya bu yılda devam ediyor. Coğrafi konumunun verdiği avantaj ile Kalkan, Türkiye’nin en fazla kiralık muhafazakar villasının bulunduğu tatil bölgesi. Instagram’da gördüğün o muhteşem evler, gün batımının sonsuzluk havuzunda bir başka battığı villalar ve çok daha fazlası, muhafazakar kiralık villa turizminin merkezi Kalkan’da desek yanlış olmaz. Coğrafi avantajları üzerinde toplayan Kaş’ın bu güzel beldesi Kalkan’ın villaları muhafazakar bir tatil için istediğin huzuru sana sunuyor. Ailenle ya da sevdiklerinle sakin ve doğayla iç içe olacağın, sonsuzluk havuzundan gün batımını izleyebileceğin ve asla ama asla rahatsız edilmeyeceğin bir ortamda olmak sana da iyi gelmez mi? Biz şimdiden heyecanlandık bile. Muhafazakar villalar için Kalkan ilgini çekmeye başladıysa Tatilde Kirala olarak seni tüm detaylarıyla araştırarak hazırladığımız Kalkan’daki En İyi Muhafazakar Villalar rehberimizi okumaya davet ediyoruz. Kalkan’daki en iyi muhafazakar villaları sıralamadan önce muhafazakar villa kiralama ve Kalkan ile ilgili bir kaç önemli noktaya değinmek istiyoruz ki Kalkan’daki muhafazakar villa tatili deneyimini en üstlere taşıyabilelim. Kalkan nerede? Kalkan’a nasıl ulaşılır? Kalkan’da gezilecek yerler ve Kalkan’da ne yenir? gibi temel soruların cevaplarını Kalkan Hakkında Bilinmesi Gereken Her şey yazımızda bulabilirsin. Kalkan’daki muhafazakar villalar hakkındaki soruların içinse yazımızı arkana yaslanıp okuyarak, 2019 tatilini muhafazakar hassasiyetlerini gözeterek Kalkan’da en iyi şekilde planlamaya başlayabilirsin.

Muhafazakar Villa Nedir?

En temel değindiğimiz nokta, muhafazakar villa tanımlamasına açıklık getirmek. Muhafazakar villalar aslında tam olarak tatilde özgürlük anlamına gelmekte. Her yaz düşündüğün ‘bu otel benim için uygun mu, nasıl insanlar olacak acaba, havuz sistemi benim için uygun mu’ dertlerinden seni kurtaracak bir çözüm olarak düşünebilirsin. Muhafazakar Villa, kişisel alan ve özgürlükleri koruyan bir tatil anlayışıdır. Mahremiyet hassasiyeti olan tatilcilere dışarıdan görünmeyecek şekilde havuza girebilme, güneşlenebilme ve sevdikleriyle gözlerden uzak vakit geçirebilme imkanı sunan villa tipidir. Muhafazakar bir villada arayacağın özellikler: Korunaklı havuz, yüksek duvarlar yada çevreden görünmeyen bir ev, tamamen sana özel olacak ve istediğini yapabileceğin özgürlükte bir alan. Muhafazakar villalar yükselen trend ‘villa kiralama’ tatil anlayışı ile hizmete sunulan villa tipidir. Değeri milyonları aşan, mimari olarak en iyi şekilde tasarlanmış villalarda rüya gibi bir tatil seni bekliyor. Villa turizmi ile son zamanlarda adını sıkça duyuran Kalkan ise coğrafi konumunun verdiği avantaj ile özel korunaklı “sonsuzluk havuzu” olan muhafazakar villalarının en çok bulunduğu tatil bölgesidir. Gelelim en merak ettiğin sorulara. Bir dakikanı bile almadan okuyabileceğin bu rehber ile Kalkan’daki muhafazakar villalar hakkında merak ettiğin tüm soruların cevaplarını burada bulabileceksin.

Kalkan’daki En İyi Muhafazakar Villalar Nerede?

Küçük ve şirin bir belde olan Kalkan’da konaklama seçenekleri coğrafi konuma bağlı olarak çok çeşitlenebiliyor. Hayal ettiğin gibi bir tatil geçirmek için coğrafi konumu kesinlikle göz önünde bulundurmalısın. Merkeze yakın canlı bir tatil mi istersin, yoksa huzur dolu sessiz orman içinde mi? Denize bakan sonsuzluk havuzunda yüzmek isteyenlerden misin, yoksa denize sıfır olsun ayağımı attığım an yüzeyim diyenlerden mi? Tüm bu sorular aslında seni ihtiyaçlarına göre mükemmel bir tatile götürüyor. Küçük olmasına rağmen çok çeşitli kiralık muhafazakar villaları olan Kalkan’da nerede konaklarsan seni nasıl bir tatil bekliyor, Kalkan’daki en iyi kiralık muhafazakar villalar nerede sorularını senin için cevapladık.

Kalkan Merkezde Konaklama

Sesten gürültüden rahatsız olmam, gece gündüz cıvıl cıvıl canlı bir yerde konaklamalıyım, adımımı attığım an çarşıları gezebilmeliyim diyenlerdensen o zaman Kalkan merkezde konaklamak tam sana göre!

İslamlar’da Konaklama

İslamlar Kaş’a bağlı şirin mi şirin küçük bir köy. Kalkan’daki muhafazakar villalarının çoğunluğu bu bölgede yoğunlaşmakta. Nedeni ise Yunan adalarına bakan masmavi Kalkan denizini görebildiğiniz manzarası. Kaş’a göre tepede yer alan İslamlar köyü “sonsuzluk havuzu” ve unutulmaz günbatımı arayanlar için mükemmel bir villa noktası!

Üzümlü’de Konaklama

Kalkan’a araç ile sadece 10 dakika mesafede bulunan Üzümlü köyü son yılların yeni gözdesi olmaya başladı bile. Sakin ve huzurlu doğası, çam ve zeytin ağaçları arasında rahatsız edilmeden sadece sevdiklerin ve sana özel muhafazakar bir tatil için Üzümlü unutulmaz bir doğa tatili sunuyor.

Kalkan Muhafazakar Villalarına Nasıl Gidilir?

Şanslısın, Kalkan muhafazakar villalarına ulaşım seçeneği çok fazla! Toplu taşıma, özel araç, taksi veya havaalanı transfer yaparak Kalkan’a ulaşmak mümkün ve de çok kolay. Kalkan’a Kaş’tan kalkan otobüs veya minibüslerle ulaşabilirsin. Uçak ile geliyorsan Dalaman yada Antalya havalimanından Kaş’a kalkan otobüsler, alan transfer yada taksi ile önce Kaş’a gelip daha sonra Kaş’tan Kalkan’a geçebilirsin. Diğer yandan özel aracınla ile ulaşmak istersen Kalkan, İstanbul‘a 840 km, Ankara‘ya 660 km ve İzmir’e ise 410 km uzaklıkta yer alıyor.

Kalkan Muhafazakar Villalarına Ne Zaman Gidilir?

İstediğin zaman gidebilirsin! Belirli bir zaman ya da sınırlama yok tabii ki. Ancak Kalkan’daki en iyi muhafazakar villalar en çok Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında tercih ediliyor. Yazın korunaklı havuzda ailesi ile tatil yapmak isteyen muhafazakar aileler ve düğün mevsiminden dolayı balayı çiftleri ile Kalkan muhafazakar villalarının kiralama talebi ve doluluk oranı yaz aylarında tavan yapıyor. Kalkan’ın en iyi muhafazakar villaları için rezervasyonlar başladı bile. Tüm villalar kiralanmadan, bizce şimdiden yer ayırtsan çok iyi olur!

Kalkan Muhafazakar Villaları Kimler için?

Mahremiyetine önem veren herkes için diyebiliriz. Dışarıdan görünmeden rahat bir şekilde havuza girmek isteyen, muhafazakar otellerdeki erkek-kadın ayrımından sıkılan ve ailesiyle birlikte olmak isteyen, balayında rahatsız edilmeden özel vakit geçirmek isteyen tüm tatilciler kiralayabilir. Aslında hiçbir villa için şu gidebilir yada gidemez diyemeyiz tabii ki ama en nihayetinde muhafazakar villaları en çok kiralamak isteyen tatilcilerimizi bu şekilde özetleyebiliriz.

Her Bütçeye Göre Kalkan Muhafazakar Villalar

Bütçe düşünülmeden tatile çıkılır mı? Merak etme cebini de düşünüyoruz tabii ki. Kalkan’daki muhafazakar villalarımız oldukça çeşitlidir bu yüzden birçok faktör fiyatı etkileyebilmekte. Tek tek girip uğraşma diye Kalkan’daki en iyi kiralık muhafazakar villayı seçebilmen için muhafazakar villa fiyatını hangi kriterler etkiler aşağıdaki listemizde derledik. Kişi Sayısı: Kaç kişi kalacağın ve evin büyüklüğü en etkili olan faktör. 2 kişilik 1+1 villalara gecesi 400 TL’den başlıyor. Konut Tipi: Dubleks mi tripleks mi yoksa tek katlı şirin bir ev mi ? Konutun tipi de fiyatı belirleyen en önemli etkenlerden. Ulaşım Şekli: Arabayla ulaşılıyor mu? Nerede bu villa nasıl gideceğim ben hayallerimdeki eve ? Senin ihtiyacın hangi villa ise kiralama fiyatında ona göre değişiyor tabii ki. Konum ve Denize Yakınlık: Dağın kokusunu da içime çekeyim denizi de yukarıdan göreyim diyenlerden mi yoksa uyandığım gibi denize ayağımı atmam gerekli diyenlerden misin? İstediğin Kalkan kiralık villanın fiyatını bu faktöre göre de değişiklik gösteriyor. Klima ve korunaklı havuz gibi imkanlar: En temel ihtiyaçlarını belirlemedin mi daha ? Temel ihtiyaç dediysek tabii ki de tatilin en temel ihtiyaçları korunaklı havuz gibi mesela! Kalkan’daki en iyi kiralık muhafazakar villalar hakkında gerekli tüm bilgileri hafızana attıysan, Tatilde Kirala olarak seni şimdi olduğun yerden alıp, Türkiye’nin villa cenneti Kalkan’a doğru bir yolculuğa çıkarıyoruz. Turkuaz renginde kaybolup, doğanın güzel kokularını içimize çekmek hepimize iyi gelecek.

Kalkan’d

aki En İyi Muhafazakar Villalar
Gelelim “en iyi” listemize! Herkes gibi sende ‘uğraştırma beni en iyileri hangisi sıralayın da bilelim ona göre seçelim villamızı’ diyorsan, aşağıdaki listeyi senin için hazırladık. Kalkan’daki en iyi kiralık muhafazakar villalara aşağıdan hızlıca ulaşabilirsin. Kalkan’daki muhafazakar villalarımızın videolarını ise buraya tıklayarak izlemeye başlayabilirsin.

1.Santorini’yi Aratmayacak Özel Tasarım Muhafazakar Balayı Villası

muhafazakar-kalkan-tatilde-kirala Balayında Santorini’ye kadar gitmene gerek kalmadı, biz Santorini’yi ayağına getirdik! İç ve dış mimarisi ile bizi büyüleyen, turkuaz ve beyazın en güzel şekilde buluştuğu bu çift havuzlu özel balayı villası bizim bir numaramız oldu! Adalar ve liman manzaralı, Kaş’ta yer alan muhafazakar balayı villasının tamamını görmek ve kiralamak için hemen aşağıdaki butona tıkla.

2.Patara Kumsalı Manzaralı Muhafazakar Villa

patara-muhafazakar-kiralık-villa-tatilde-kirala Sence de bu günbatımı manzaralı muhafazakar villa çok cool durmuyor mu? Karakterli duruşu, lüks iç ve dış tasarıma sahip mimarisi, muhteşem manzarası, açık-kapalı çift korunaklı havuzu ve size özel jakuzisi ile muhafazakar tatilinizi özel kılacak bütün özelliklere sahip. Bizce bu villa trend olur. Kaçırmadan kiralamak ve villanın tamamını görmek için yapman gereken aşağıdaki butona tıklamak.

3.Denize Sıfır Görkemli Muhafazakar Villa

kalkan-denize-sıfır-muhafazakar-villa Kalabalık arkadaş grubun ya da ailenle muhteşem bir muhafazakar tatile hazır mısın? Sürekli bahsettiğimiz sonsuzluk havuzu, lüks tasarım iç ve dış mimarisi, hepsi deniz manzaralı dört yatak odası ile sevdiklerinle Kalkan’da özel hissedeceksin. Kalkan’daki en iyi muhafazakar villalarımızdan biri olan değeri milyonları aşan bu tasarım villayı daha yakından incelemek ve kiralamak için aşağıdaki butona tıklayabilirsin.