Kalkan Çocuklu.jpeg

Kalkan'da Villa Kiralamak İsteyen Çocuklu Aileler! Bu Rehber Tam Size Göre!

7 Nisan 2024

Tabii ki gönlündeki rotayı seçmekte özgürsün, Tatilde Kirala olarak şu an için 5 farklı ilde faaliyet göstermekteyiz. Bunlar Antalya, İzmir, Muğla, Aydın ve Balıkesir. Sana ve ailene Kalkan'ı önermemizin sebebi ise bu bölgedeki kiralık yazlık villaların çocuklu ailelere uygun çok daha fazla imkanları olması. Yeni keşfedilen bir bölge olması sebebiyle Kalkan'daki evlerin ve villaların fiyatları hem uygun, hem de evlerin ve villaların durumunun çok yeni olması ise Kalkan'ı cazip kılan en önemli özellikleri. Bu bakımdan Kalkan'ı tercih etmenin çocuklu aileler için çok fazla avantajı var. Aynı zamanda Kalkan, Antalya'nın yeni keşfedilmiş saklı cenneti olarak da biliniyor. Masmavi denizi, sonsuzluk havuzlu villaları, antik şehirleri, dünyaca ünlü Kaputaş ve Patara plajlarıyla Türkiye'nin cennetten bir köşesinde tatil yapmak bizce hiç de fena bir fikir değil! Neresiymiş bu Kalkan çok merak ettim diyorsan, Kalkan nerede, Kalkan'a nasıl gidilir, Kalkan'da gezilecek yerler nerelerdir gibi soruların için seni Kalkan'ı detaylıca anlattığımız Kapsamlı Kalkan Gezi Rehberimizi okumaya davet ediyoruz. Yılda sadece bir kere gidebildiğin tatilin için bizce her şeyi dikkatlice okuyarak karar vermelisin.

Kalkan'da Villa Kiralamanın Çocuklu Aileler için Avantajları Nedir?

  • Otel tatilinden çok daha ekonomik bir seçenek,
  • Villayı kiraladığınız fiyata otelde çok daha kısıtlı imkanlara sahip olup tek bir odaya sıkışabilirsiniz ancak villa tatilinde, değeri milyonları aşan tasarım evlerde tatil yapma fırsatına sahip olursunuz,
  • Şehir hayatında doğayla çok vakit geçiremeyen çocuğunuz biraz olsun doğayı yaşasın istiyorsanız Kalkan'ın el değmemiş doğasında ev-villa kiralayarak bunu yapmanız mümkün,
  • Siz havuzun ve güneşlenmenin keyfini çıkarırken çocuklarınız villanızın özel bahçesinde keyifle vakit geçirebilir. Bahçe sulama, doğayla birebir temas halinde olma gibi şehir hayatında bulamayacakları oyun opsiyonlarını özel bahçenizde güvenliklerinden endişe etmeden yaşayabilirsiniz,
  • Eğer çocuklarınızı uzun süre güneşte bırakmak istemiyorsanız, Kalkan'daki denize sıfır ya da özel havuzlu villalarımızda denize-havuza hemen girip çıkıp eve gelme avantajına sahip olabilirsiniz,
  • Otel tatilini tercih ettiğinizde yemek için sadece otele bağlı kalıyor ve olduğunuz şehri keşfetme imkanını kaçırıyorsunuz. Villa kiralamada ise dışarıda yemek yemek avantajına sahip oluyorsunuz ve şehri, o bölgenin kültürünü ve yemeğini keşfetmek her zaman daha zengin ve lezzetli! Kalkan'daki en güzel restoranları bu yazımızda bulabilirsin!
  • Eğer evde yemek yemek istersenizde Kalkan'ın veya Kaş'ın semt pazarlarından taze sebze/meyve alarak farklı bir tecrübe yaşayıp, harika yemekler yiyebilirsiniz!

Villa Kiralarken Çocuklu Ailelerin Dikkat Etmesi Gerekenler

  • Tatilinizi mümkün olduğunca önceden planlayın, villaları, yazlıkları ve evleri incelemeye başlayın. Evler ve villaların en güzelleri ve çoğunluğu Mart-Nisan gibi biter. İsteğinize en uygun evi ve en uygun fiyatı yakalayabilmek için ne kadar erken kiralarsanız o kadar rahat edersiniz.
  • Kiralarken evin içinde bulunan eşyalara ve imkanlara çok dikkat etmelisiniz. Mutfak eşyası, çocuklar için uygun yatak ya da bebeğiniz varsa mama sandalyesi ve beşik olması çocuklu aileler için rahat olacaktır. Aynı zamanda çocuk ve bebek misafir için ev sahiplerinin bu konudaki ev kurallarını dikkatlice incelemelisiniz.
  • Çocukların eczane, çarşı, pazar, market gibi yerlerden ihtiyaçlarının olması sebebiyle kiralayacağınız ev veya villa merkeze yakın olmalı.
  • Deniz tatili severlerdenseniz, denize yürüyüş mesafesinde bir villa kiralamak hem siz hem de çocuklarınız için iyi olacaktır.
  • Villanın bahçesinin olması, çocukların bir sürede olsa doğayla içi içe vakit geçirmesi için iyi olacaktır.
  • Havuzlu villa tercih ederken, havuzun derinliğini ve ölçülerini, havuz temizliğinin nasıl yapıldığını ve çocuk havuzu olup olmadığını detaylıca öğrenmelisiniz
  • Villanın güvenliği, korunaklı havuza sahip olması, tek katlı ya da çok katlı olması, kapalı havuzu olması gibi bir çok konuyu sıralayabiliriz. Bu liste sizin ve çocuklarınızın önceliklerine göre uzayıp gidebilir. En önemlisi iyice araştırma yapmalı ve ne istediğinizi iyi belirlemelisiniz.

Hep iyilikleri anlattınız, zorlukları yok mu diyorsanız elbette var, bunlar villa kiralamada en çok karşımıza çıkan bulaşık, yemek, temizlik gibi sorular. Temizlik siz girmeden önce profesyoneller tarafında detaylıca yapılıyor ve çok rahatsız olursanız ekstra hizmet alabiliyorsunuz. Yemek için dışarıda farklı restoranları ve mutfakları yaşamak tatilinize çok daha fazla renk katacaktır. Ancak çok dert ederseniz, bir çok villa istek üzerine yemek sağlayabiliyor. Bulaşık sorunu ise hiç dert değil, çünkü zaten villalar çok yeni olduğu için bulaşık makinası dahil bir çok ev aletini içinde barındırıyor. Tatilde bunları çok da kafanıza takmazsanız eğer, mükemmel bir tatil geçirebilirsiniz!

Kalkan'daki Çocuklu Ailelere Uygun En İyi Villalar

1. Kalkan’da Çocuklu Ailelere Uygun, Konforlu Villa

Kalkan Çocuklu Aileler 1.jpeg

Terasında enfes koy manzarasını seyrederken keyfinizi gün batımıyla taçlandırabileceğiniz bu villa ebeveynlerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 8 kişilik kapasiteye sahip Kalkan’daki çocuklu ailelere uygun villa, kalabalık aileler için geniş bir alan sağlıyor.Size özel yüzme havuzu ve havuz kenarında bulunan sevimli çocuk havuzu ile harika zamanlar geçirebileceğiniz villa, denize ise sadece 50m. mesafede! Kalkan merkeze 500 m. mesafede bulunan bu kiralık Kalkan villamız çocuklarınız ve sizin için muhteşem bir konum sağlıyor. Çocuklarınız güvenli bir şekilde oynayıp tatil yaparken, sizde Kalkan’ın enfes manzarasının ve sonsuzluk havuzunuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

2. Kalkan’da Göz Alıcı, Modern, Denize Sıfır Geniş Villa

Kalkan Çocuklu Aileler 2.jpeg

Rüya gibi bir tatil hayal edin, muhteşem deniz manzarası ve adaların ayaklarınızın altına serildiği Kalkan’da denize sıfır özel havuzlu bir villa. Tüm odalarının panoramik deniz manzarasına sahip olduğu rahat ve konforlu mobilya dizaynıyla bu villa hayalini kurduğunuz tatili yaşama fırsatını sunuyor. Çocuklarla da tatilin muhteşem olabileceğine sizi inandıracak olan bu özel denize sıfır havuzlu villa, çocuklara uygun şekilde iki kademeli yüzme havuzuna sahip olup üstteki havuzu da ayrıca jakuzilidir. İki ayrı geniş havuz terasında, yüzme sonrası kahvenizle kendinize özel zaman ayırırken, çocuklarınızın yanı başınızda eğlenmesinin tadına doyamayacaksınız.

3. Kalkan’da Denize Sıfır, Özel Havuzlu, Ailelere Uygun Villa

Kalkan Çocuklu Aileler 3.jpeg

Denize yürüyerek 3 dakika içerisinde ulaşabileceğiniz bu özel tatil villamız Kalkan’ın Kalamar mevkiisinde yer almaktadır. 6 kişi konaklama kapasitesine sahip olan Kalkan’daki denize sıfır havuzlu villamızda 3 adet süit yatak odası bulunmaktadır. Tam donanımlı mutfağı, geniş havuz alanı ve denize yakınlığı ile çocuklu ailelerin favori tatil tercihi olan bu villa ile siz de tatilin keyfini çıkarabileceksiniz.

4. Kalkan’da Sonsuzluk Havuzlu, Denize Sıfır Çocuklu Aileler için Villa

Kalkan Çocuklu Aileler 4.jpeg

Kaş, Kalkan’da denize sıfır konumda bulunan bu konforlu villa, sonsuzluk havuzu ve eşsiz manzarasıyla çocuklu aileler için unutulmayacak bir tatil imkanı sağlıyor. Sadece size özel olarak inşa edilmiş platformdan denize girebilir, gün batımını ailenizle birlikte doyasıya izleyebilirsiniz. 10 kişi konaklama kapasitesine sahip olan Kalkan’daki çocuklu ailelere uygun villada 5 adet yatak odası bulunmaktadır.

5. Bahçeli, Jakuzili ve Çocuk Havuzlu, Muhafazakar Villa

Kalkan Çocuklu Aileler 5.jpeg

Kalkan’daki bu 3 yatak odalı 6 kişi kapasiteli ahşap tasarımlı villa çocuklu aileler için mükemmel bir tatil alternatifi oluşturuyor. Kendisine özel bahçesi ile çocukların rahatça vakit geçirebileceği bir ortam sunarken, aynı zamanda ailelere de havuzun, güneşin ve yazın keyfini çıkarmak için imkan sunuyor. En önemli detayı ise korunaklı özel havuzunun hemen yanında olan çocuk havuzu!