bodrum.jpeg

Bodrum’daki Havuzlu Villaları Sizin için Listeledik

7 Nisan 2024

MFÖ’nün şarkılarından en güzeline gidelim mi? “Nasıl anlatsam nerden başlasam.. Bodrum Bodrum..” Bodrum, Türkiye’nin ve dünyanın en güzel tatil yerlerinden biri. Sadece tatiliyle meşhur değil aynı zamanda tarihiyle, kültürüyle, restoranlarıyla dünya çapında güzellikte bir şehir Bodrum. Antik çağlardaki Bodrum’un eski adı “Halikarnassos”u bolca görebildiğiniz, dünyanın 7 harikasından birini içinde barındıran, bembeyaz evleri ve pembe begonvilleriyle gönlümüzü çalan Bodrum’u sana ne kadar anlatsak da az. Gidip görmen lazım! Gitmeden önce ben Bodrum’u en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyorum diyorsan seni önce Kapsamlı Bodrum Gezi Rehberimize alalım. Buraya tıklayarak tüm bilgileri öğrenebilirsin!

Tüm bilgileri edindiysen ya da hali hazırda biliyorsan, seni Bodrum’da konaklama seçenekleriyle ilgili çok mavi ve çokça huzurlu bir alternatifle tanıştıralım. Bodrum’daki Havuzlu Villalar. Bodrum’daki yükselen trend villa kiralama dönemi giderek Bodrumlular ve Bodrum’un tatilcileri arasında çoktan popüler oldu bile. Bodrum’da villa kiralama ile ilgili kapsamlı araştırmamıza buraya tıklayarak ulaşabilirsin. Haftalık ve aylık kiralayabildiğin değeri milyonları aşan tasarım villalarda, otel lüksünden çok daha ötede bir tatil ayrıcalığı, villa kiralama dönemi ile başlıyor. Rahatsız edilmeden sadece sana özel havuzunda, Bodrum’u bir başka yaşayacağının garantisini veriyoruz! Bodrum’da havuzlu villa konseptini merak ettim hatta sevmeye başlıyorum diyorsan, senin için aşağıda Bodrum’daki havuzlu villaları listeledik. Herkese hitap eden Bodrum’da, gönlüne göre havuzlu villa bulabilmen için her türden villayı listeledik. Listelemesi bizden, seçmesi senden!

1. Gümbet’te Tasarım ve Modern Konseptli Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 1.jpeg

Gümbet’teki bu havuzlu villa, 4 yatak odası, 2 salon ve 5 banyo ile 11 kişilik kalabalık bir arkadaş ya da aile gruplarının rahatça tatillerini geçirebilecekleri bir mekan sunuyor! Plaj, villaya sadece 80 metre’lik bir yürüyüş mesafesinde olup özel bahçesinde ise yüzme havuzu bulunuyor. Aradığım Bodrum’daki en iyi havuzlu villa bu diyorsan, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

2. Gümüşlük’te Özel Korunaklı Havuzlu ve Taş Mimarili Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 2.jpeg

Zeytin ağaçları, begonviller ve çiçeklerle kaplı büyük bir arazide yer alan, müstakil ve bahçesi içinde özel havuzu bulunan villa, geleneksel tarzda inşa ve dekore edilmiş, doğa manzaralı özellikle şehrin gürültüsünden uzak ama Bodrum’un önde gelen çekici tatil beldelerine kısa bir sürede ulaşmak isteyenler için doğru bir seçim! 6 kişilik olan bu villa ailenle yada sevdiklerinle yapacağın özel bir tatil için ideal gibi duruyorsa, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

3. Yalıkavak’ta Deniz Manzaralı Özel Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 3.jpeg

Merkez konumunda, Yalıkavak Marina ve Yalıkavak merkezi’ne yakın muhteşem engelsiz deniz manzarasına sahip havuzlu villa ile karşınızdayız! Bu Bodrum’daki havuzlu villa, kendinizi şımartmak, rahatlamak ve gençleşmek için birçok özelliğe sahip lüks bir tatil ve yaşam tarzı arayanlar için mükemmel. Havuzlu villa, her biri kendi yüzme havuzuna ve mahremiyete sahip 4 villadan oluşan küçük bir arazinin bir parçası olup deniz ve Yalıkavak Marina’ya doğru inanılmaz manzaralar sağlamak için yüksek bir konumda bulunmaktadır. 10 kişilik olan Yalıkavakta’ki havuzlu villada ailenle yada sevdiklerinle kaliteli zamanlar geçirmeyi düşünmeye başladıysan daha fazla bilgi almak yada rezervasyon yapmak için evi incele!

4. Türkbükü’nde Özel Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 4.jpeg

Bu villaya malikhane desek daha doğru olabilir. Neden dersen, Türkbükü’nde yer alan bu Bodrum havuzlu villası 5 dönümlük bir bahçeye sahip ve 20 kişilik! Geniş aileler, kalabalık arkadaş grupları yada havuzlu parti villası olarak kullanılabilir. Ferah ve büyük bir yüzme havuzuna sahip olan Bodrum’daki villanın her odasındada klima ve şöminesi bulunuyor! Bu özel havuzlu villayı kaçırmamak için ve daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

5. Yalıkavak’ta Doğa içinde Özel Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 5.jpeg

Yalıkavak’ta yer alan bu villa, zeytin ağaçları, begonviller ve çiçeklerle kaplı büyük bir arazide yer alıyor. Villa, 2 katlı, bahçesinde özel havuzu bulunan, 1 salon ve 3 oda olmak üzere 6 kişilik, geleneksel tarzda inşa edilmiş taş yapılı bir bina! Havuza bakan terasında yer alan yemek masası ve oturma alanı ile ailenle yada sevdiklerinle keyifli vakit geçirebilirsin! Benim için Bodrum’daki en iyi havuzlu villa bu diyorsan, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

6. Yalıkavak’ta, Ferah Bahçeli, Havuzlu Taş Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 6.jpeg

Bodrum’un en güzel koylarına ev sahipliği yapan Yalıkavak’ta yer alan bu havuzlu villa, tamamıyla yeni eşyalarla döşenmiş olup, konforlu ve huzurlu bir tatil için bütün imkanlar sunuyor. Ortak kullanımda havuzu bulunan site içerisinde yer alan villa, aynı zamanda Yalıkavak’ın masmavi sularına çok yakın konumda.Tatil boyunca ihtiyacın olabilecek her türlü eşya konforunu sunan Bodrum’daki havuzlu villa, 3 Yatak odası ve 1 salondan oluşmakla beraber geniş ve bakımlı bir bahçeyle doğayı sana ve sevdiklerine getiriyor! Benim için Bodrum’daki en iyi havuzlu villa bu diyorsan, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

7. Gümüşlük’te 10 Kişilik Özel Havuzlu, Bahçeli Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 7.jpeg

5 yatak odası, bir salon ve 3 banyodan oluşan Bodrum’un saklı cennet doğasında bulunan Gümüşlük’teki havuzlu villa tamı tamına 10 kişinin konaklamasına imkan sağlıyor! Kalabalık arkadaş grupları ya da geniş aileler için çok uygun olan bu Bodrum’daki kiralık havuzlu villa, zeytin ağaçları ile çevrili özel bahçesi ile tatilinde hem doğayı hem de maviyi yaşamak mümkün! Bodrum’da villa kiralama yapacaksam Gümüşlük’teki bu özel havuzlu villayı kiralamalıyım diyorsan, rezervasyon yapmak ya da daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

8. Türkbükü’nde Şahane Deniz Manzaralı Özel Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 8.jpeg

Geniş bir arazide yer alan havuzlu villa Bodrum’un en popüler bölgelerinden olan Türkbükü’nde yer alıyor. Zeytin ağaçlarının çevrelediği, kalabalık arkadaş gruplarına ya da geniş ailelere uygun olan bu Bodrum’daki havuzlu villa sana sevdiklerinle baş başa kalabileceğin özel bir tatil sunuyor. İç ve dış tasarımı özel olan bu Türkbükü’ndeki havuzlu villada kaliteli bir tatil geçirerek, kendini şımartıp mutlu olabilirsin. Aradığım Bodrum’daki havuzlu villa benim için bu diyorsan, daha fazla bilgi almak ya da rezervasyon yapmak için hemen evi incele!

9. Gümbet’te Modern Tasarımlı, Şömineli, İhtişamlı Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 9.jpeg

Bodrum merkeze en yakın popüler tatil beldelerinden Gümbet’teki modern tasarımlı havuzlu villa, 11 kişilik kapasiteye sahip! Şömineside olan Bodrum’daki havuzlu villa, havuzun yanında yer alan terası ile tatilde güneşlenme keyfini doğa içinde sunuyor. Modern iç ve dış tasarımı ile bizi etkilemeyi başaran bu Bodrum’daki havuzlu villa, seni de etkilediyse rezervasyon yapmak ya da daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

10. Torba’da Deniz Manzaralı, Konforlu, Lüks, Eşsiz Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 10.jpeg

Türkiye’nin gözde tatil beldesi Bodrum Torba’daki havuzlu villa, dört mevsim huzurla tatil yapabileceğiniz, doğayı ve yeşili içinde barındıran deniz manzarası ile sakinliği, sessizliği ve konforu bir arada sunuyor! Modern mimarinin doğayla uyumlu bir şekilde yapıldığı Bodrum’daki havuzlu villa, yeşil yamaçlardan Torba koyuna bakması ile de gönülleri çalıyor. Sona saklamışsınız en güzelini, şimdi aradığımı buldum diyorsan, daha fazla bilgi almak ya da rezervasyon yapmak için hemen evi incele!