bodrum.jpeg

Bodrum'da Size Özel Tatil: Bodrum Muhafazakar Villaları

7 Nisan 2024

Cennetten bir parça bembeyaz evleriyle, pembe begonvilleriyle meşhur Bodrum için ne şiirler ne efsaneler ne masallar yazılmış. Türkiye’nin ve dünyanın cennet tatil şehri Bodrum, herkesin ihtiyacına ve her kesime hitap eden bir şehir. Cıvıl cıvıl merkezinden çarşısına, romantik Gümüşlük restoranlarından popüler Yalıkavak‘a, Gümbet ve Bitez‘in daracık sokaklarına kadar Bodrum, her şeyden bir parça sunuyor. Herkesin kendinden bir parça bulabildiği Bodrum yakın zamanda çok yönlülüğüne bir yenisini daha ekledi bile! Yurtdışında son beş yıldır çok popüler olan ev kiralama kültürü, Bodrum başta olmak üzere, Türkiye’nin cennet kıyılarında hayat bulmaya başladı. Bodrum’da villa kiralama döneminin trendlerinden tutunda villa kiralama sisteminin inceliklerine kadar Bodrum’da kiralık villaları anlattığımız yazımızı okuyup önce bilgilenmek istiyorum diyorsan buraya tıklayabilirsin! Bu yazımızın konusu ise Bodrum’daki muhafazakar villalar. Otel cenneti olarak bilinen Bodrum’da, sadece ailesine yada kendine özel havuzunda ya da bahçesinde, çevreden rahatsız edilmeden ve kalabalık tatilci grupları olmadan tatil yapmak bir hayal ya da bu özel tatil türü otellerden dolayı cep yakan fiyatlara sunuluyordu. Bodrum’da villa kiralama dönemi ile birlikte hayaller gerçeğe dönüştü bile. Bodrum’da da hızla yayılmaya başlayan kiralık muhafazakar villalar ile kendine ve sevdiklerine özel bir tatilin keyfini çıkarmak artık bir tık ötede! Bodrum’daki muhafazakar villaları merak ettiysen, öncelikle muhafazakar villalar ve Bodrum’da villa tatili hakkında senin için hazırladığımız aşağıdaki gerekli bilgileri hafızana almalısın! Yazımızın en sonunda ise sana özel bonus, Bodrum’daki en iyi muhafazakar villalar listesini bulabilirsin!

Bodrum Nerede?

Bodrum, Ege’nin Muğla iline bağlı bir ilçe. Villa kiralamadan önce Bodrum’da tatil planlıyorsan herkesin bilmesi gereken Bodrum’la ilgili can alıcı temel bilgiler için seni Kapsamlı Bodrum Gezi Rehberimize alabiliriz. Burada Bodrum nerede, Bodrum’da ne yapılır, Bodrum nesiyle meşhur, Bodrum’a nasıl gidilir, Bodrum’da gezilecek yerler, Bodrum’a ulaşım gibi temel bilgileri edinebilirsin. Hadi hemen temel bilgi yüklemeni yap ve sana Bodrum’un muhafazakar villalarını anlatmaya başlayalım.

Bodrum’daki En İyi Muhafazakar Villalar Nerede?

Ege’nin incisi, tatilin gözde şehri Bodrum’da konaklama seçenekleri coğrafi konuma bağlı olarak çok çeşitlenebiliyor. Muhafazakar hassasiyetlerini gözeten bir tatil geçirmek için coğrafi konumu kesinlikle göz önünde bulundurmalısın. Merkezde bir tatil mi istersin, yoksa doğa içinde huzuru yaşamak mı? Denize bakan özel korunaklı havuzunda yüzmek isteyenlerden misin, yoksa deniz evimin önünde olsun her an yüzeyim diyenlerden mi? Bu soruların cevapları aslında seni ihtiyaçlarına göre mükemmel bir muhafazakar tatile götürüyor. Muhafazakar kiralık villaları çok çeşitli olan Bodrum’da nerede konaklarsan seni nasıl bir tatil bekliyor, Bodrum’daki en iyi kiralık muhafazakar villalar nerede sorularını senin için cevapladık.

Bodrum Merkezde Konaklama

Sesten gürültüden rahatsız olmam, gece gündüz cıvıl cıvıl canlı bir yerde konaklamalıyım, adımımı attığım an Bodrum çarşılarını, sokaklarını gezebilmeliyim diyenlerdensen o zaman Bodrum merkezde konaklamak tam sana göre! Bodrum merkezdeki muhafazakar villalarımızı görmek için buraya tıklayabilirsin.

Gümbet ve Bitez’de Konaklama

Eskiden balıkçı kasabası olan Gümbet ve Bitez, Bodrum merkeze en yakın iki belde. Bodrum merkezden sürekli dolmuşların olması ile gece geç saatlerde de Gümbet ve Bitez’e ulaşmak mümkün. Merkeze yakın olayım ama sakinlikte istiyorum diyorsan aradığın yerdesin! Bir ipucu daha verelim, Gümbet ve Bitez Bodrum’un merkezine ve diğer beldelerine göre daha ucuz! Beğendim bu iki beldeyi diyorsan, Gümbet ve Bitez’deki muhafazakar villalarımız görmek için buraya tıkla.

Yalıkavak’ta Konaklama

Bodrum’un en bilinen bölgelerinden biri Yalıkavak. Yalıkavak marinası ile birlikte de gelişimine gelişim katan Yalıkavak’ta, Bodrum’un en güzel denizini bulabilirsin! Ünlü plajların bulunduğu ve hayatın her an canlı yaşandığı Yalıkavak, berrak mavi sularda sakin ama canlı tatil isteyenlerin adresi. Yalıkavak’taki muhafazakar villalarımızı görmek için buraya tıklaman yeterli!

Gümüşlük’te Konaklama

Geçmiş günlerde sadece balıkçıların ve Bodrum köylülerinin yaşadığı Gümüşlük, İstanbul’dan göç edenlerle Bodrum’un popüler bölgelerinden biri haline gelmiş. Ulaşım imkanlarının eskiye göre çok daha gelişmesi ile Gümüşlük, Bodrum’un en güzel gün batımının olduğu yerlerden biri. Denizin içinde, sularla birlikte yemek yediğiniz restoranları, huzurun ve doğanın birleştiği Gümüşlük, bize göre herkesin çok seveceği bir tatil noktası! Gümüşlük’teki muhafazakar evleri görmeliyim diyorsan buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

Bodrum Muhafazakar Villalarına Nasıl Gidilir?

Gelişmiş bir tatil şehri olan Bodrum’da ulaşım seçenekleri çok çeşitli! Bodrum’daki en iyi muhafazakar villalara toplu taşıma, özel araç, taksi veya havaalanı transferi kullanarak ulaşmak mümkün ve kolay. Uçak ile geliyorsan, Muğla ile Milas arasında yer alan Milas havalimanından Bodrum merkeze giden otobüsler, alan transfer yada taksi ile 45 dakikada ulaşabilirsin. Diğer yandan Bodrum’a, İstanbul 708 km, Ankara 706 km ve İzmir ise 242 km uzaklıkta yer alıyor.

Bodrum Muhafazakar Villalarına Ne Zaman Gidilir?

İstediğin zaman gidebilirsin! Belirli bir zaman ya da sınırlama yok tabii ki. Ancak Bodrum’daki en iyi muhafazakar villalar en çok Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında rağbet görüyor. Yaz mevsiminde özel korunaklı havuzda ailesi ile tatil yapmak isteyen muhafazakar aileler ve düğün mevsimi olması sebebiyle balayı çiftleri ile Bodrum muhafazakar villalarının kiralanma ve doluluk oranı yaz aylarında tavan yapıyor. Bodrum’un en iyi muhafazakar villaları için rezervasyonlar başladı bile. Tüm villalar kiralanmadan, bizce şimdiden yer ayırtsan çok iyi olur!

Bodrum Muhafazakar Villaları Kimler için?

Mahremiyetine önem veren ve özel bir tatil yapmak isteyen herkes için diyebiliriz. Rahat bir şekilde çevreden görünmeden havuza girmek isteyen, muhafazakar otellerdeki erkek-kadın ayrımından hoşlanmayan ve ailesiyle beraber olmak isteyen, balayı tatilinde rahatsız edilmeden özel vakit geçirmek isteyen tüm çiftlerimiz ve aileler kiralayabilir. Herhangi bir villa için şu gidebilir yada gidemez demek uygun değil tabii ki ama sonuçta Bodrum muhafazakar villaları kiralamak isteyen tatilcilerimizi bu şekilde özetleyebiliriz.

Bütçeye Göre Bodrum’daki Muhafazakar Villalar

Villa kiralama fiyatlarını evin durumu, özellikleri, imkanı ve coğrafi konumu gibi birçok kriter etkileyebilmekte. Muhafazakar villalarda ise dikkat etmen gereken kriterler biraz daha artıyor çünkü villa tatilin ihtiyacına göre ne kadar özelleşirse kendini o kadar mutlu hissedeceksin! Bodrum’da kendine ve sevdiklerine en uygun muhafazakar villaları bulabilmek için aşağıdaki faktörleri senin için sıraladık! Kişi Sayısı: Kaç kişi kalacağın ve evin büyüklüğü en etkili olan faktör. 2 kişilik 1+1 muhafazakar villaların gecesi 400 TL’den başlıyor. Konut Tipi: Dubleks mi tripleks mi yoksa tek katlı şirin bir ev mi ? Muhafazakar bir tatil için konutun tipi de fiyatı belirleyen en önemli etkenlerden. Ulaşım Şekli: Arabayla ulaşılıyor mu? Bodrum’un neresinde bu muhafazakar villa nasıl gideceğim ben hayallerimdeki eve ? Senin ihtiyacın hangi villa ise kiralama fiyatında ona göre değişiyor tabii ki. Konum ve Denize Yakınlık: Dağın kokusunu da içime çekeyim denizi de yukarıdan göreyim diyenlerden mi yoksa uyandığım gibi denize ayağımı atmam gerekli diyenlerden misin? İstediğin Bodrum kiralık muhafazakar villanın fiyatını bu faktöre göre de değişiklik gösteriyor. Klima ve korunaklı havuz gibi imkanlar: En temel ihtiyaçlarını belirlemedin mi daha ? Temel ihtiyaç dediysek tabii ki de muhafazakar tatilin en temel ihtiyaçları korunaklı havuz gibi mesela!

Bodrum’daki En İyi Muhafazakar Villalar

Her zamanki gibi “en iyi” listemizi senin için hazırladık! Herkes gibi sende ‘uğraştırma beni en iyileri hangisi sıralayın da bilelim ona göre seçelim villamızı’ diyorsan, aşağıdaki listeye hemen göz atmalısın! Bodrum’daki en iyi kiralık muhafazakar villalara aşağıdan hızlıca ulaşabilirsin. Bodrum’daki muhafazakar villalarımızın videolarını ise buraya tıklayarak izlemeye başlayabilirsin.

1. Gümbet’te Özel Tasarım Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 1.jpeg

Gümbet’teki muhafazakar villa, 4 yatak odası, 2 salon ve 5 banyo ile 11 kişilik kalabalık bir arkadaş ya da aile gruplarının rahatça tatillerini geçirebilecekleri bir mekan sunuyor! Plaj, villaya sadece 80 metrelik bir yürüyüş mesafesinde olup özel bahçesinde ise yüzme havuzu bulunuyor. Aradığım Bodrum muhafazakar villa bu diyorsan, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

2. Gümüşlük’te Özel Korunaklı Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 2.jpeg

Zeytin ağaçları, begonviller ve çiçeklerle kaplı büyük bir arazide yer alan, müstakil ve bahçesi içinde özel havuzu bulunan bu villa, geleneksel tarzda inşa ve dekore edilmiş, doğa manzaralı özellikle şehrin gürültüsünden uzak ama Bodrum’un önde gelen çekici tatil beldelerine kısa bir sürede ulaşmak isteyenler için doğru bir seçim! 6 kişilik olan bu villa ailenle yapacağın muhafazakar bir tatil için ideal gibi duruyorsa, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

3. Yalıkavak’ta Deniz Manzaralı Özel Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 3.jpeg

Merkez konumunda, Yalıkavak Marina ve Yalıkavak merkezi’ne yakın muhteşem engelsiz deniz manzarasına sahip bir villa ile karşınızdayız! Bu villa, kendinizi şımartmak, rahatlamak ve gençleşmek için birçok özelliğe sahip lüks bir tatil ve yaşam tarzı arayanlar için mükemmel. Villa, her biri kendi yüzme havuzuna ve mahremiyete sahip 4 villadan oluşan küçük bir arazinin bir parçası olup deniz ve Yalıkavak Marina’ya doğru inanılmaz manzaralar sağlamak için yüksek bir konumda bulunmaktadır. 10 kişilik olan bu villada ailenle yada sevdiklerinle kaliteli zamanlar geçirmeyi düşünmeye başladıysan daha fazla bilgi almak yada rezervasyon yapmak için evi incele!

4. Türkbükü’nde Özel Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 4.jpeg

Bu villaya malikane desek daha doğru olabilir. Neden dersen, Türkbükü’nde yer alan bu villamız 5 dönümlük bir bahçeye sahip ve 20 kişilik! Geniş aileler, kalabalık arkadaş grupları yada parti villası olarak kullanılabilir. Ferah ve büyük bir yüzme havuzuna sahip olan villanın her odasında da klima ve şöminesi bulunuyor! Bu özel villayı kaçırmamak için ve daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

5. Yalıkavak’ta Doğa içinde Özel Havuzlu Villa

Bodrum’daki Havuzlu Villalar 5.jpeg

Yalıkavak’ta yer alan bu villa, zeytin ağaçları, begonviller ve çiçeklerle kaplı büyük bir arazide yer alıyor. Villa, 2 katlı, bahçesinde özel havuzu bulunan, 1 salon ve 3 oda olmak üzere 6 kişilik, geleneksel tarzda inşa edilmiş taş yapılı bir bina! Havuza bakan terasında yer alan yemek masası ve oturma alanı ile ailenle yada sevdiklerinle keyifli vakit geçirebilirsin! Benim için Bodrum’daki en iyi muhafazakar villa bu diyorsan, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!