kaputaş.jpeg

Balayınızı Yıllarca Unutturmayacak Bir Yer: Kalkan Balayı Villaları

7 Nisan 2024

Düğün mevsimine belki daha çok var ama Tatilde Kirala olarak seni önceden bilgilendirmeyi seviyoruz! Düğün hazırlıklarında kaybolmadan, balayını düşünme zamanın geldi de geçiyor. Balayında masmavi sulara gidip yüzmeliyim diyenleri, yemyeşil doğada nefes almak isteyenleri, e bide üstüne özel korunaklı havuzum olmasın mı ama diyenleri hemen yazımızı okumaya davet ediyoruz. Erken balayı bakan erken yol alır diyerek yılların atasözünü de sana göre uyarlıyoruz. Seni balayı tatilinin yükselen trendi ile tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz! Balayı tatilinde yeni bir dönem başladı bile: Villa Kiralama. Villa deyince olmazsa olmaz şehrimiz ise Kaş’ın eşsiz beldesi Kalkan. Balayında senin ve eşinin memnuniyetini en yüksek seviyede tutacak Kalkan’daki balayı villalarını senin için A’dan Z’ye araştırdık ve mükemmel bir balayı tatili için dikkat etmen gerekenleri, Kalkan’ı ve Kalkan’daki en iyi balayı villaları listesini seçimlerini yaparken sana yardımcı olabilmek için hazırladık. Kalkan’daki balayı villalarını okumadan önce ben Kalkan hakkında bilgilenmek istiyorum diyorum Kalkan Hakkında Bilinmesi Gereken Her şey yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsin. Burada Kalkan nerede? Kalkan’a nasıl gidilir? Kalkan’a ne zaman gidilir? Kalkan’da gezilecek yerler, Kalkan’da nerede kalınır? Kalkan’da ne yenir? gibi soruların ve çok daha fazlasının cevaplarını bulabilirsin. Kalkan’ı biliyorum ya da okudum geldim diyorsan, balayı villalarını öğrenmeye hemen başlayalım!

Balayı Villası Nedir?

Balayı villası kelime anlamıyla balayı tatilinizi geçireceğiniz villa tipidir. Rahatsız edilmeden vakit geçirebilmek için balayı villaları korunaklı havuz, yüksek duvarlar ve romantik bir manzara sunarlar. Genelde çiftlere hitap ettikleri için çok büyük villalar yerine 1+1 veya 2+1 villalardan oluşurlar. Özel bir tatil olan balayı için sunulan kiralık villalar, çiftlerin bu anlarını daha da özel kılmak için genellikle bulunduğu şehrin en güzel yerine konumlanmıştır. Kiralık balayı villaları göze hitap eden iç ve dış tasarımlara sahiptir. Balayında sevdiğinle doya doya vakit geçirmek, gözlerden uzak yalnız kalmak ve sana özel havuzunda gün batımını izlemek istiyorsan, Balayı Villaları tam da sana göre. Oteldeki tek bir oda yerine, değeri milyonları aşan tasarım villalarda sana ve eşine özel bir balayı villasında neler var hemen özetleyelim;

  • Dışarıdan görünmeyen korunaklı havuz
  • Tasarım iç ve dış mimari
  • Çevreden görünmeyen villa tasarımı
  • Sakinlik ve huzur dolu doğa
  • Sadece sana özel muhteşem bir manzara
  • Kafa dinginliği
  • Mahremiyet
  • Yüzünü daima gülümsetecek anılar ve daha fazlası

Aradığım çözümü buldum, bu villalar tam da bana göre ama biraz daha sorum var dediğini duyar gibiyiz. Seni bekletmeden hemen kafanı kurcalayan sorulara cevap vermek için Tatilde Kirala olarak buradayız!

Kalkan Balayı Villaları Nerede ?

Küçük ve şirin bir belde olan Kalkan’da konaklama seçenekleri coğrafi konuma bağlı olarak çok çeşitlenebiliyor. Hayal ettiğin gibi bir tatil geçirmek için coğrafi konumu kesinlikle göz önünde bulundurmalısın. Merkeze yakın canlı bir tatil mi istersin, yoksa huzur dolu sessiz orman içinde mi? Denize bakan sonsuzluk havuzunda yüzmek isteyenlerden misin, yoksa denize sıfır olsun ayağımı attığım an yüzeyim diyenlerden mi? Tüm bu sorular aslında seni ihtiyaçlarına göre mükemmel balayı tatiline götürüyor. Küçük olmasına rağmen çok çeşitli kiralık balayı villaları olan Kalkan’da nerede konaklarsan seni nasıl bir tatil bekliyor, Kalkan’daki en iyi kiralık balayı villaları nerede sorularını senin için cevapladık.

Kalkan Merkezde Konaklama

Sesten gürültüden rahatsız olmam, gece gündüz cıvıl cıvıl canlı bir yerde konaklamalıyım, adımımı attığım an çarşıları gezebilmeliyim diyenlerdensen o zaman Kalkan merkezde konaklamak tam sana göre!

İslamlar’da Konaklama

İslamlar Kaş’a bağlı şirin mi şirin küçük bir köy. Kalkan’daki balayı villalarının çoğunluğu bu bölgede yoğunlaşmakta. Nedeni ise Yunan adalarına bakan masmavi Kalkan denizini görebildiğiniz manzarası. Kaş’a göre tepede yer alan İslamlar köyü “sonsuzluk havuzu” ve unutulmaz günbatımı arayanlar için mükemmel bir balayı noktası!

Üzümlü’de Konaklama

Kalkan’a araç ile sadece 10 dk mesafede bulunan Üzümlü köyü son yılların yeni gözdesi olmaya başladı bile. Sakin ve huzurlu doğası, çam ve zeytin ağaçları arasında rahatsız edilmeden sadece sevdiğin ve sana özel bir balayı tatili için Üzümlü unutulmaz bir doğa tatili sunuyor.

Kalkan Balayı Villalarına Nasıl Gidilir?

Kalkan balayı villalarına ulaşım seçeneği çok fazla! Toplu taşıma, özel araç, taksi veya havaalanı transfer yaparak Kalkan’a ulaşmak mümkün ve de çok kolay. Kalkan’a Kaş’tan kalkan otobüs veya minibüslerle ulaşmak mümkün. Uçak ile geliyorsan Dalaman yada Antalya havalimanından Kaş’a kalkan otobüsler, alan transfer yada taksi ile önce Kaş’a gelip daha sonra Kaş’tan Kalkan’a geçebilirsin. Diğer yandan özel aracınızla ile ulaşmak istersen Kalkan, İstanbul‘a 840 km, Ankara‘ya 660 km ve İzmir’e ise 410 km uzaklıkta yer alıyor.

Kalkan Balayı Villalarına Ne Zaman Gidebilirim?

İstediğin zaman gidebilirsin! Belirli bir zaman ya da sınırlama yok tabii ki. Ancak düğün mevsimi genelde yaz ayları olduğu için Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında Kalkan’daki balayı villalarını kiralamaya yönelik yüksek bir talep görülür. Bizim tavsiyemiz, düğün hazırlıklarına başladığında seçtiğin en güzel villada başkaları kapmadan kalabilmek için erkenden bizi araman. Düğün hazırlıklarında sana yardımcı olabilmek için yanındayız!

Kalkan Balayı Villaları Kimler için?

Mahremiyetine önem veren, baş başa, rahatsız edilmeden ve gözlerden uzak düğün stresini atmak isteyen çiftlerin popüler tercihidir. Kalkan’daki balayı villaları sadece balayında olan çiftlerin kiralayabileceği villalar değildir. Sevdiği insanla baş başa kalmak, gözlerden uzak vakit geçirmek, korunaklı havuzda rahatsız edilmeden doyasıya vakit geçirmek isteyen tüm tatilciler tarafından kiralanabilir.

Bütçeye Göre Kalkan Balayı Villaları

Düğünde zaten çok masraf yaptım, sıra geldi balayına ya da yok yok sıra gelmesin hiçbir şeye bittim zaten diyorsan Tatilde Kirala olarak bütçeni düşünüyoruz! ‘Otellere dünyanın parasına harcama, tatilde kirala rahat konakla’ mottosuyla çıktığımız bu yolda sana yardımcı olabilmek adına, Kalkan’daki balayı villanı kiralarken bütçen için dikkat etmen gereken faktörleri aşağıda sıraladık. Kişi Sayısı: 2 kişilik olan Kalkan balayı villaları genelde 1+1 veya 2+1 villalardan oluşmakta. 2 kişilik 1+1 villalara gecesi 400 TL’den başlayan fiyatlarla TatildeKirala.com ’dan ulaşabilirsin. Konut Tipi: Dubleks mi tripleks mi yoksa tek katlı şirin bir ev mi ? Konutun tipi de fiyatı belirleyen en önemli etkenlerden. Ulaşım Şekli: Arabayla ulaşılıyor mu? Nerde bu villa beni çok yormasın zaten düğünden yeni çıktım ulaşımı tam da bana göre olsun diyorsan ihtiyacına göre kiralama fiyatında ona göre değişiyor tabiki. Konum ve Denize Yakınlık: Balayında en önemli şey denizi yukarıdan görüp havuzun içinden gün batımını izlemek diyenlerden mi yoksa villam denize sıfır olsun ben yüzerken güneşi batırmak istiyorum diyenlerden misin. İstediğin kiralık balayı villasının fiyatını bu faktörler değiştiriyor. Klima ve korunaklı havuz gibi imkanlar: Balayı villalarında havuz olmazsa olmaz ama ben havuz sevmiyorum fiyatını da etkilemesini istemiyorum peki onu ne yapacağız diyorsan bu faktöre dikkat etmelisin çünkü istediğin villanın fiyatını değiştiriyor.

Kalkan’daki En İyi Balayı Villaları

Düğün telaşının arasında bir de bunu aramakla uğraşma diye senin yerine Kalkan’daki en iyi balayı villalarını derledik, topladık sana sunduk! Biz örnek birer fotoğraf ekledik, villaların detayını görmek için fotoğraflara ya da linklere tıklamayı unutma!

1. Santorini’yi Aratmayacak Özel Tasarım Balayı Villası

kalkan villa 1.jpeg

balayı-kaş-tatilde-kiralaBalayında Santorini’ye kadar gitmene gerek kalmadı, biz Santorini’yi ayağına getirdik! İç ve dış mimarisi ile bizi büyüleyen, turkuaz ve beyazın en güzel şekilde buluştuğu bu çift havuzlu özel balayı villası bizim bir numaramız oldu! Adalar ve liman manzaralı, Kalkan’da yer alan villaları görmek ve kiralamak için hemen tıkla

2. Eşsiz Gün Batımına Sahip Özel Balayı Villası

kalkan villa 2.jpeg

balayı-kalkan-kiralık-villaİnsanda hayallerindeki evi bulmuş ve hemen burada yaşlanmak istiyormuşcasına güzel bir his uyandıran bu şirin ev, bizim gönlümüzü çoktan çaldı bile. Romantik gün batımını korunaklı havuzunun içerisinden sevdiğinle izlediğini hayal etmeye başladığını görebiliyoruz. Kalkan’da yer alan villaları görmek ve kiralamak için hemen tıkla

3. Patara Kumsalı Manzaralı Balayı Villası

kalkan villa 3.jpeg

Sence de bu günbatımı manzaralı villa çok cool durmuyor mu? Karakterli duruşu, lüks iç ve dış tasarıma sahip mimarisi, muhteşem manzarası, açık-kapalı çift korunaklı havuzu ve size özel jakuzisi ile balayını özel kılacak bütün özelliklere sahip. Bizce bu villa trend olur. Kalkan’da yer alan villaları görmek ve kiralamak için hemen tıkla