bodrum.jpg

Balayınız için Farklı Bir Alternatif: Bodrum Balayı Villaları

7 Nisan 2024

Düğün mevsimi yavaş yavaş yaklaşırken, hayatlarındaki en özel gün için balayı çiftleri hazırlıklara başladı bile! Hazırlıklar tam gaz devam ederken, balayını durup düşünmeye vaktin bile yok yada çok vakit alacağını düşündüğün için hep erteliyorsun değil mi? Güzel haber, balayı tatilin için şehir şehir, A’dan Z’ye araştırılmış balayı rehberleri oluşturuyoruz üstelik işlerine ara vermene gerekte yok! Eğer bizi takip ediyorsan daha önce paylaştığımız kapsamlı araştırmamız Balayı Tatili Rehberimizi okumuşsundur. Gözden kaçırdım okumamışım diyorsan, balayı tatili ile ilgili temel bilgiler için buraya tıklayarak okumaya başlayabilirsin. Bugün balayı için durağımız ise Bodrum! Şarkılara konu olmuş, Türkiye’de ve dünyada bilmeyenin olmadığı beyaz ve mavinin uyumunun en güzel şekilde yaşandığı Bodrum, tatil konusunda her ihtiyaca ve her kesime hitap eden bir şehir. Balayı tatili için ise Türkiye’nin kıyıları içinde en romantik tercihlerden biri. Balayı demişken otelde kalmayı, kalabalıklar içinde balayı yaşamayı düşünmüyordun değil mi? Bodrum’da balayı tatili diyorsak balayını en özel kılacak şekilde, Bodrum’da villa kiralayarak geçir demek istiyoruz. Sana özel korunaklı havuz, özel bahçe, dışarıdan görünmeyen tasarım villalar, çevreden rahatsız edilmeden rüya gibi bir balayı. İstersen biz lafı fazla uzatmayalım. Balayı tatilinde Bodrum’da villa kiralamayı tercih ederek ne kadar mutlu olursun, nasıl memnun kalırsın onu anlatmaya en temel bilgilerle başlayalım!

Bodrum Nerede?

Bodrum, Ege’nin Muğla iline bağlı bir ilçe. Balayı tatilin için kiralık villa bakmadan önce Bodrum’da tatil planlıyorsan Bodrum’la ilgili herkesin bilmesi gereken temel bilgiler için seni Kapsamlı Bodrum Gezi Rehberimize alabiliriz. Bu yazımızda Bodrum nerede, Bodrum’da ne yapılır, Bodrum nesiyle meşhur, Bodrum’a nasıl gidilir, Bodrum’da gezilecek yerler, Bodrum’a ulaşım gibi önemli bilgileri öğrenebilirsin. Hadi hemen bilgi yüklemeni yap ve sana Bodrum’da balayı villalarını anlatmaya başlayalım.

Balayı Villası Nedir?

Balayı villası kelime anlamıyla balayı tatilinizi geçireceğiniz villa tipidir. Rahatsız edilmeden vakit geçirebilmek için balayı villaları korunaklı havuz, yüksek duvarlar ve balayınızı unutulmaz kılacak romantik bir manzara sunmaktadırlar. Genelde balayı çiftlerine ya da çiftlere yönelik olduğu için çok büyük villalar yerine 1+1 veya 2+1 villalardan oluşurlar. Balayı villaları hakkında yazdığımız kapsamlı araştırmamız için Balayında Villa Dönemi rehberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

Bodrum Balayı Villaları Nerede ?

Balayı için mükemmel bir seçenek olan Bodrum’da konaklama seçenekleri villanın coğrafi şartlarına bağlı olarak çok değişik olabilir. Hayal ettiğin gibi bir balayı tatili için villanın konumunu ve coğrafi şartlarını kesinlikle göz önünde bulundurmalısın. Bodrum’un merkezinde çarşıya yakın canlı bir balayı tatili mi istersin, yoksa doğayla baş başa kalabileceğin sakin bir balayı mı? Sonsuzluk havuzunda Bodrum denizinin manzarasında yüzmek isteyenlerden misin, yoksa Bodrum’un masmavi koylarına sıfır olsun her an yüzebileyim diyenlerden mi? Bütün bu sorular ve cevapları seni mükemmel balayı tatiline doğru götürüyor. Çeşitli şekillerde kiralık balayı villaları olan Bodrum’da nerede konaklarsan seni nasıl bir balayı tatili bekliyor, Bodrum’daki en iyi kiralık balayı villaları nerede sorularını senin için cevapladık.

Bodrum Merkezde Konaklama

Balayı tatilinde çoğu çift sessiz sakin kalmak ister ama sen capcanlı bir balayı tatili istiyorsan, adımımı attığım an çarşıları gezmek istiyorum diyorsan o zaman Bodrum merkezde konaklamak tam sana göre!

Gümbet ve Bitez’de Konaklama

Balıkçı kasabası olan Gümbet ve Bitez, şimdilerde Bodrum merkeze çok yakın olmaları ile öne çıkıyor. Bodrum merkezden sürekli ulaşımın olması ile gece geç saatlerde bile Gümbet ve Bitez’e ulaşmak mümkün. Hem merkeze yakın hem de azıcık uzak olsun diyorsan aradığını buldun! Ekstra bir bilgi daha, Gümbet ve Bitez, Bodrum’un diğer beldelerine göre çok daha ucuz!

Yalıkavak’ta Konaklama

Bodrum’un belki de en meşhur yeri Yalıkavak. Yalıkavak marinasının da bölgeye gelmesiyle birlikte oldukça gelişen Yalıkavak, Bodrum’un en güzel denizine sahip! Ünlü plajların olduğu ve gece gündüz hayatın devam ettiği Yalıkavak, merkezden uzakta berrak sularda yüzebileceğin huzurlu ama bir o kadar da canlı bir balayı tatili isteyenlerin adresi.

Gümüşlük’te Konaklama

Bodrum köylülerinin ve balıkçılarının yaşadığı Gümüşlük, İstanbul’dan ve şehir dışından gelenlerin artmasıyla Bodrum’un popüler bölgelerinden biri haline gelmiş. Ulaşım imkanları ise eskiye göre çok daha gelişmiş olan Gümüşlük, Bodrum’un en güzel gün batımına sahip belde. Denizin hemen içinde olan restoranları, mavinin ve yeşilin birleştiği Gümüşlük, bizce herkesin çok seveceği bir tatil noktası!

Bodrum Balayı Villalarına Nasıl Gidilir?

Turizm yönünden çok gelişmiş olan Bodrum’da ulaşım seçenekleri çok çeşitli! Bodrum’daki en iyi balayı villalarına toplu taşıma, özel araç, taksi veya havaalanı transfer yaparak ulaşmak mümkün ve de çok kolay. Uçak ile geliyorsan Muğla ile Milas arasında yer alan Milas havalimanından kalkan otobüsler, alan transfer yada taksi ile Bodrum merkeze 45 dakikada ulaşabilirsin. Diğer yandan özel aracınla ile ulaşmak istersen Bodrum, İstanbul‘a 708 km, Ankara‘ya 706 km ve İzmir’e ise 242 km uzaklıkta yer alıyor.

Bodrum Balayı Villalarına Ne Zaman Gidebilirim?

Canın ne zaman istiyorsa o zaman gidebilirsin! Belli bir zaman limiti ya da sınırlaması yok. Ancak düğünler genellikle yaz aylarında olduğu için Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında Bodrum’daki balayı villalarını kiralamaya yönelik taleplerde bir artış görülür. Bizce, düğün hazırlıklarına başladığında seçtiğin en güzel Bodrum kiralık balayı villasında başkaları almadan kalabilmek için bizi erkenden araman. Düğün hazırlıklarında sana yardımcı olabilmek için hep yanındayız!

Bodrum Balayı Villaları Kimler için?

Mahremiyetine önem veren, baş başa, rahatsız edilmeden ve çevredeki bakışlardan uzak düğünün stresini atmak isteyen çiftlerin popüler tercihidir. Bodrum’daki balayı villaları sadece balayı tatilinde olan çiftlerin kiralayabileceği villalar değil, sevdiği insanla baş başa kalmak, özel vakit geçirmek, özel korunaklı havuzda çevreden rahatsız edilmeden kaliteli vakit geçirmek isteyen herkes tarafından kiralanabilir.

Bütçeye Göre Bodrum Balayı Villaları

Düğünde zaten çok masraf yaptığını yada yapacağını düşünüyorsan, balayından kısarım nasıl olsa deme! Tatilde Kirala olarak bütçeni düşünüyoruz ve sana en uygun Bodrum balayı villasını bulabilmek için yanındayız! ‘Otellere dünyanın parasına harcama, tatilde kirala rahat konakla’ mottosuyla çıktığımız bu yolda sana balayı tatilinde yardımcı olabilmek adına, Bodrum’daki balayı villanı kiralarken bütçen için dikkat etmen gereken kriterleri aşağıda sıraladık. Kişi Sayısı: 2 kişilik olan Bodrum balayı villaları genelde 1+1 veya 2+1 villalardan oluşmakta. 2 kişilik 1+1 villalara gecesi 400 TL’den başlayan fiyatlarla TatildeKirala.com ’dan ulaşabilirsin. Konut Tipi: Dubleks mi tripleks mi yoksa tek katlı şirin bir ev mi ? Konutun tipi de Bodrum balayı villalarının fiyatını belirleyen en önemli etkenlerden. Ulaşım Şekli: Arabayla ulaşılıyor mu? Bodrum’un neresinde kalıyor bu balayı villası beni çok yormasın zaten düğünden yeni çıktım ulaşımı tam da bana göre olsun diyorsan ihtiyacına göre kiralama fiyatında ona göre değişiyor tabii ki. Konum ve Denize Yakınlık: Balayında en önemli şey denizi yukarıdan görüp havuzun içinden gün batımını izlemek diyenlerden mi yoksa villam Bodrum’un denizine sıfır olsun ben yüzerken güneşi batırmak istiyorum diyenlerden misin. İstediğin Bodrum kiralık balayı villasının fiyatını bu faktörler değiştiriyor. Klima ve korunaklı havuz gibi imkanlar: Balayı villalarında havuz olmazsa olmaz ama ben havuz sevmiyorum fiyatını da etkilemesini istemiyorum peki onu ne yapacağız diyorsan bu faktöre dikkat etmelisin çünkü istediğin Bodrum balayı villasının fiyatını değiştiriyor.

Bodrum’daki En İyi Balayı Villaları

Düğün telaşının arasında tek tek uğraşma diye senin için Bodrum’daki en iyi balayı villalarını derledik, topladık ve aşağıda huzuruna sunduk! Biz kiralık villalarımızdan örnek birer fotoğraf ekledik, Bodrum’daki balayı villalarının detayını görmek için fotoğraflara ya da linklere tıklamayı unutma!

1. Gümüşlük’te Özel Korunaklı Havuzlu Balayı Villası

Bodrum Balayı Villaları 1.jpeg

Zeytin ağaçları, begonviller ve çiçeklerle kaplı büyük bir arazide yer alan, müstakil ve bahçesi içinde özel havuzu bulunan bu Bodrum balayı villası, geleneksel tarzda inşa ve dekore edilmiş, doğa manzaralı özellikle şehrin gürültüsünden uzak baş başa kalarak Bodrum’un önde gelen çekici tatil beldelerine kısa bir sürede ulaşmak isteyen balayı çiftleri için doğru bir seçim! Gümüşlük’teki balayı villası, romantik bir tatil için ideal gibi duruyorsa, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

2.Yalıkavak’ta Deniz Manzaralı Özel Havuzlu Balayı Villası

Bodrum Balayı Villaları 2.jpeg

Merkez konumunda, Yalıkavak Marina ve Yalıkavak merkezi’ne yakın muhteşem engelsiz deniz manzarasına sahip bir balayı villası ile karşınızdayız! Bodrum’daki kiralık balayı villası, kendinizi şımartmak, rahatlamak ve sevdiğinizle baş başa bir tatil için birçok özelliğe sahip lüks bir balayı arayanlar için mükemmel. Villa, her biri kendi yüzme havuzuna ve mahremiyete sahip 4 villadan oluşan küçük bir arazinin bir parçası olup deniz ve Yalıkavak Marina’ya doğru inanılmaz manzaralar sağlamak için yüksek bir konumda bulunmaktadır. Modern tasarımlı Yalıkavak’taki balayı villasında, lüks ve romantik bir balayı geçirmeyi düşünmeye başladıysan daha fazla bilgi almak yada rezervasyon yapmak için evi incele!

3. Gümüşlük’te Özel Havuzlu, Bahçeli Balayı Villası

Bodrum Balayı Villaları 3.jpeg

Geniş ve ferah bir alan sahip bahçesiyle Bodrum’un saklı cennet doğasında bulunan Gümüşlük’teki havuzlu balayı villası sana ve sevdiğine geniş ve büyük bir evde balayı geçirme imkanı sağlıyor! Romantik ve özel korunaklı bir tatil geçirmek isteyen herkes için uygun olan bu Bodrum’daki kiralık havuzlu balayı villası, zeytin ağaçları ile çevrili özel bahçesi ile tatilinde hem doğayı hem de maviyi yaşamak mümkün! Bodrum’da villa kiralama yapacaksam Gümüşlük’teki bu özel havuzlu balayı villasını kiralamalıyım diyorsan, rezervasyon yapmak ya da daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

4. Yahşi’de Muhteşem Mimariye Sahip, Özel Plajlı Balayı Villası

Bodrum Balayı Villaları 4.jpeg

Bu önerimiz havuz sevmeyen, ben denizciyim arkadaş diyenler için geldi. İşte şuan tam bir Bodrum evindesin! Buradan bakınca bile içimizi açan bu özel tasarım villayı biz şimdiden çok sevdik ve favorilerimize ekledik bile! Kiklad mimarisinden esinlenilerek 2017 yılında restore edilen bu Bodrum’daki kiralık balayı villası, site içerisinde yer alıyor. Sitenin kendine özel plajında, romantik ve özel bir tatil geçirirken, tasarım mimariye sahip bu Bodrum balayı villası, senin de favori listene girdiyse rezervasyon yapmak ve daha fazla bilgi almak için hemen incele!

5. Torba’da Deniz Manzaralı, Lüks, Havuzlu Balayı Villası

Bodrum Balayı Villaları 5.jpeg

Türkiye’nin gözde tatil beldesi Bodrum Torba’daki balayı villası, dört mevsim huzurla tatil yapabileceğiniz, doğayı ve yeşili içinde barındıran deniz manzarası ile sakinliği, sessizliği ve konforu bir arada sunuyor! Modern mimarinin doğayla uyumlu bir şekilde yapıldığı Bodrum’daki balayı villası, yeşil yamaçlardan Torba koyuna bakması ile sana ve sevdiğine romantik bir tatil vadediyor. Sona saklamışsınız en güzelini, şimdi buldum Bodrum’daki balayı villamı diyorsan, daha fazla bilgi almak ya da rezervasyon yapmak için hemen evi incele!