Bodrum Torba'da Havuzlu Site İçinde, Konforlu Daire
Mükemmel
5
Açıklama
Bodrumun Torba Koyunda bulunan havuzlu, özel plajlı, site içinde, günü birlik kiralık 2+1 dairemizde 4 kişi konaklayabilmektedir. Bodrum'a has mimarisi, plajı ve zeytin ağaçlarıyla dolu keyifli ve huzurlu bir tatil için idealdir. Minimum 7 gün kiralamalar için uygundur. Wi-fi hizmeti bulunmaktadır. Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Giriş 16:00 Çıkış 10:00
Uygunluk
Özellikler
200 m
100 m
100 m
Kurallar
İlanverenlerin rezervasyonu iptal ettiği durumlarda ödenen toplam tutarın tamamı Misafire iade edilir. Rezervasyon, check-in saatine 60 gün kalaya kadar Misafir tarafından iptal edilirse toplam rezervasyon tutarının %60’ı iade edilir ve %40’lık bir kesinti uygulanır. Rezervasyon, toplam rezervasyon tutarının %40’ının tahsil edildiği Kapıda ödeme seçeneğiyle gerçekleştiyse 60 gün kalaya kadar Misafir tarafından yapılan iptal işlemlerinde Misafire herhangi bir iade yapılmasına gerek kalmaz. Rezervasyon, check-in saatine 60 günden az bir süre kaldığında Misafir tarafından iptal edilirse herhangi bir iade yapılmaz ve %100’lük bir kesinti uygulanır. Misafir tarafından iletilen Rezervasyon tarih değişikliği talepleri ilan sahibi tarafından onaylandığı taktirde ücretsiz olarak tatildekirala.com tarafından gerçekleştirilir. İlan sahibi onaylamazsa misafir iptal koşulları doğrultusunda işlem gerçekleştirebilir. TatildeKirala.com, doğabilecek sıkıntıları önlemek ve Misafir veya ilan sahibinin memnuniyetini korumak adına dilediği zamanda tüm tutarı Misafire iade ederek rezervasyonu iptal etme hakkına sahiptir.
İlan Sahibi

Konumu
1 Misafir Yorumu 5/5
İşim gereği benim sadece haftasonları kalabildiğim ama eşimi ve çocuklarımı güvenle bırakabileceğim yazlık evimiz oldu. Merkezi konumda olması ben yokken bile eşimin her şeyi çekip çevirmesini sağlıyor.
Benzer İlanlar
-
Muğla, Bodrum, Bitez
Bodrum Bitez'de Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Kiralık... -
Muğla, Bodrum, Gümbet
Bodrum Gümbet'te Denize Sıfır, Site İçerisinde,Ortak Ha... -
Muğla, Bodrum, Yalıkavak
Bodrum Yalıkavak'ta Bahçeli, Muhafazakar, Özel Havuzlu...