TatildeKirala.png

Güvenli Tatilin Adresi Tatildekirala.com’u Neden Tercih Etmelisiniz?

7 Nisan 2024

İnternetin hayatlarımıza girmesi ile hepimiz bir hizmeti ya da ürünü satın alırken karşılaştırma yoluna gidiyoruz, o ürün hakkında yorumları ve şikayetleri okuyoruz. Hatta bunu bizim yerimize yapan siteler bile var artık. Haklı olarak en iyi hizmeti ya da ürünü almak, aldatılmamak ve en güvenilir şekilde alışveriş yapmak istiyoruz. Özellikle de içinde bulunduğumuz tatil için ev kiralama sektöründe son dönemde bir çok dolandırıcı türemişken, işleminiz öncesi detaylı bir araştırma yapmanızı öneriyoruz. Bütün bir yıl sabırsızlıkla beklediği tatilinde sıkıntı çıkmasını kim ister ki?

Bizler TatildeKirala.com olarak; faaliyet gösterdiğimiz son 1 yılda tek bir şikayet bile almadık 🙂 Tatil ve konaklama işlemlerimizde misafirlerimizi korumak ve internet sitemizde gördükleri konaklama detaylarının birebir aynısını kendilerine yaşatmak öncelikli görevimiz diyebiliriz. Peki bu güvenilir yapımızı ve misafirlerimizin çıkarlarını korumak adına neler yapıyoruz?

İşte tam da bu yüzden buradayız ve kafanızda belirebilecek şu meşhur iki sorunun cevabını veriyoruz: “Neden TatildeKirala.com’u tercih etmeliyim?”

Tatilde Kirala olarak alanımızda en iyi hizmeti verdiğimizi, en güvenilir şekilde ev ve tekne kiralamanıza yardımcı olduğumuzu ve kurumsal yapımıza güvenmen gerektiğini söylüyoruz. Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Biz de sadece söylemekle kalmayalım, size “9 Başlıkta Neden Bizi Tercih Etmelisin?”’in sebeplerini anlatmaya başlıyoruz.

1. Biz Kimiz?

TK web.png

Yeni nesil ev ve tekne kiralama sitesi TatildeKirala.com, “Otellere dünyanın parasını harcama; tatilde kirala, rahat konakla” sloganıyla yola çıktı. Kısa dönemli konaklama platformumuzda günlük, haftalık ve aylık olarak kiralanabilen uygun fiyatlı lüks villalar, mobilyalı daireler, havuzlu evler ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Tatilini mavi sularda geçirmek isteyenlerle de yüzlerce farklı tekne ve yat alternatifimizle buluşuyoruz. Müşteri destek ekibimizle birlikte, tamamı Türk sermaye ile geliştirilmiş yazılım altyapısı yardımı ile sizlere benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Tatilini en rahat şekilde geçirmen için ev ve tekne kiralama alternatifleri sağlıyor, turizm dünyasında sağlam bir kapı açıyoruz.

2. TÜRSAB Belgeli Güvenilir Hizmet

türsab.png

TatildeKirala.com Turizm Seyahat Acentası olarak TÜRSAB A-10758 Belge ile Turizm Bakanlığı’na bağlıyız. Bir çok firma bu belge olmadan ev-tekne kiralama yapmaktadır. Tüm kiralama işlemlerini TatildeKirala.com’da TÜRSAB belgesi güvencesi altında gerçekleştirebilirsiniz.

3. TatildeGüven Güvenceli Rezervasyon

TatildeGüven Seyahat Koruma Güvencesi, her rezervasyonla birlikte misafirlerimize sunduğumuz kapsamlı bir korumadır.

  • Misafir Koruma Sigortası Tatil için rezerve ettiğiniz ev veya teknenin bölgesine ulaştığınızda, ilan sahibine rezervasyon başlangıç saatinden itibaren 6 saat içerisinde ulaşamamanız ve/veya size sunulan ev veya teknenin rezerve ettiğiniz ilandan farklı olması durumunda ödediğiniz tüm tutar size iade edilir.
  • Doğrulanmış İlan Sahipleri Uzman saha ekibimizle ilanları yerinde görüp TatildeKirala.com kriterlerine uygun olduklarını teyit ediyoruz.

4. Güvenilir Ödeme Altyapısı: iyzico

Tatilde Kirala olarak tüm hizmetlerimizle kurumsal bir altyapıya sahibiz. Ödeme altyapımızda en iyi servis sağlayıcılarından biri olan tamamı Türk sermaye ile geliştirilmiş yazılım altyapısı İYZİCO ile çalışmaktayız. Rezervasyonunuzu Tatildekirala.com güvencesi ile yaptığınızda tatilinizin son gününe kadar paranız güvenli ödeme sisteminde saklanır! TatildeKirala.com‘da siz tercih etmediğiniz sürece havale yapmanıza, iban numaranı paylaşmanıza ya da elden para vermenize hiç gerek yok. 3D Secure şifreleme ve İYZİCO güvencesi ile korunan ödeme altyapımızda hiçbir bilginiz paylaşılmadan, kredi kartınızla rahatça ödeme yapabilirsiniz. Sizlere kolay ve güvenilir bir ödeme sunabilmek için her zaman en iyileri ile çalışıyoruz.

5. Kimsede Olmayan Ödeme Kolaylıkları: 12 Ay’a Varan Taksit İmkanları

taksit fırsatı.png

İYZİCO ile korunan kurumsal ve güvenilir ödeme altyapımızı anlattıktan sonra gelelim ödemenizi nasıl yapacağınıza: Tatilde Kirala olarak müşterilerimize seyahat sektöründe neredeyse hiç bir firmada olmayan bir kolaylık sağlıyoruz: 9 ay’a varan taksit imkanı! Hangi evi ya da tekneyi kiralarsanız kiralayın, tutarı ne olursa olsun TatildeKirala.com‘da seyahatlerinizi taksitlendirebilirsiniz. Tatilde Kirala ekibi olarak her zaman müşterilerimizin yanında yer almaktan mutluluk duyuyoruz!

6. Parçalı Ödeme Kolaylığı

Tatilde Kirala daima müşterisinin yanında yer alır demiştik. Şimdi size ikinci ödeme kolaylığımızı anlatmak istiyoruz! Tatilde Kirala misafirlerine iki tip ödeme şekli sunmakta. İlk ödeme şeklimiz yukarı maddede de bahsettiğimiz, tüm ücreti ilgili kartlara banka vade farkıyla 9 Taksit ya da tek çekim ödeme yöntemi. Tamamen bize özel olan diğer ödeme türü ise parçalı ödeme tipi. Peki parçalı ödeme nasıl oluyor? Rezervasyon sırasında öncelikle %40 ön ödeme yine tek çekim yada taksitli bir şekilde yapıldıktan sonra, geriye kalan ödemenin %60’ını ise kapıda ödeme şeklinde, yani konaklamaya gittiğinizde yapabilirsiniz. Kapıda ödeme tipini ise ev sahibi belirliyor, yani kartla, havaleyle ya da elden nakit bir şekilde ödeyebilirsiniz. Talep ettiğiniz ilana göre ise ödeme tipi değişmektedir.

7. Kurumsal Şirket Güvencesi

tk.png

En çok karıştırılan sorumuza geldik! TatildeKirala.com TÜRSAB’a bağlı bir turizm acentesi olması yanında aynı zamanda yatırım almış kurumsal bir şirket. Sanılanın aksine biz sadece tatil acentesi değil, ev ve tekne kiralama hizmeti veren kurumsal da bir şirketiz. Merkez ofisimiz Ankara’da bulunmakta. Şirketimiz bünyesinde bulunan farklı departmanlarda, sizlere kurumsal kalitede daha iyi hizmet verebilmek adına çalışan birçok arkadaşımız bulunuyor. Siz değerli müşterilerimiz de kurumsal hizmet güvencesi ile gönül rahatlığıyla TatildeKirala.com’u tercih edebilirsiniz.

8. İlanlarımızdaki resim üzerinde FİLİGRAN (Silik Logo) kullanıyoruz

Sektördeki birçok dolandırıcı, sitelerden kendilerine ait olmayan evlerin fotoğraflarını çalarak listeleme yapmakta, ve bu evleri satmakta. Bu tip insanlara ve sitelere dikkat etmeniz için ufak bir püf nokta var aslında! Misafirlerimizi korumak adına sitemizdeki resimlerin üstüne, yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi FİLİGRAN denilen silik logo uygulaması kullanmaktayız. Ev sahiplerinin bizlere verdiği evlerin resimlerini sitemize yüklerken, silik logo uygulaması ile bu resimleri kendi adımıza tescilliyoruz. Silik logo uygulaması sayesinde dolandırıcıların ve kötü niyetli kişilerin TatildeKirala.com’daki resimleri kendi bilgisayarlarına kaydederek kullanmalarının önüne geçmiş oluyoruz. Güvenli bir deneyim yaşamanız için elimizden geleni yapıyoruz!

9. 7/24 Destek Hattı ile Her An Her Yerde Yanındayız!

İnternet sitemizdeki iletişim bölümümüz, çağrı merkezi hattımız ve whatsapp destek hattımızla her an her yerde yanınızdayız! Müşteri ya da ilan sahibi olarak istediğiniz zaman istediğiniz yerde kafanıza bizimle alakalı bir şey takıldığında bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0850 241 09 31 numaralı hattımızı arayarak merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt vermekten mutlu oluruz! Tatilinizi planlamadan önce iyi insanlardan oluşan, genç ve dinamik ekibimizle tanışmayı unutmayın!