muhafazakarana.jpeg

Muhafazakar Villa Nedir Sorusuna 7 Maddede En Net Cevap

15 Nisan 2024

2018’i kapatmaya yaklaştığımız şu günlerde herkes gibi sende geriye dönüp bir yılı nasıl geçirdim diye düşünmeye başladın mı? Cevabın evet ise geride kalan yıla baktığında okulu, işi, vizesi, toplantısı derken, içini ısıtan ve hızlıca geçen yazı nasıl unutursun? Yaz unutulmazdı ama seni bir geriye daha alalım. 2018 yazını nasıl planladın? Her şey mükemmel miydi yoksa yine ihtiyaçlarına göre otel bulurken zorlandın mı? Sen geçmiş düşüncelere dalarken, biz de seni, ihtiyaçlarına özel, yeni nesil tatil deneyimi ile tanıştıralım.Muhafazakar ailelerin son dönemde derin ve sessiz bir şekilde takip ettiği çokça sevilen yükselen trend: Özel Korunaklı Villalar. Duyduğuna eminiz ancak yok ben hiç duymadım diyorsan da Tatilde Kirala olarak senin için “Özel Villalar” da tatil sürecini tüm detaylarıyla anlatmaya hazırız. Şimdi arkana yaslanıp 2019 tatilini muhafazakar hassasiyetlerini gözeterek en iyi şekilde planlamaya başlayabilirsin.

Gelelim en merak ettiğin sorulara. Bir dakikanı bile almadan okuyabileceğin bu liste ile muhafazakar villalar hakkında merak ettiğin tüm soruların cevaplarını burada bulabileceksin.

muhafazakar-7.jpeg

7. Muhafazakar Villa Ne Demek?

Muhafazakar villalar aslında tam anlamıyla tatilde özgürlük anlamına gelmekte. Her yaz düşündüğün ‘bu otel benim için uygun mu, nasıl insanlar olacak acaba, havuz sistemi benim için uygun mu’ dertlerinden seni kurtaracak bir çözüm olarak düşünebilirsin. Özel kiralık villalar muhafazakar hassasiyetlerini gözetecek şekilde tasarlandı. Korunaklı havuzlar, tamamen özel tasarım bir ev, kurallarını otelin değil senin koyduğun, canın istediğinde istediğini yapabileceğin bir tatil. Evet, ne düşündüğünü biliyoruz, böyle bir tatil gerçekten var mı? Tatilde Kirala ile tam da muhafazakar ihtiyaçlarına göre bir tatil artık bir tık uzağında. Değeri milyonları aşan, mimari olarak en iyi şekilde tasarlanmış lüks villalarda rüya gibi bir tatil seni bekliyor.

6. Muhafazakar Villa Nedir?

Muhafazakar Villa kişisel alan ve özgürlükleri koruyan bir tatil anlayışıdır. Mahremiyet hassasiyeti olan tatilcilere dışarıdan görünmeyecek şekilde havuza girebilme, güneşlenebilme ve sevdikleriyle gözlerden uzak vakit geçirebilme imkanı sunan villa tipidir. Muhafazakar bir villada arayacağın özellikler:

Korunaklı havuz, yüksek duvarlar yada çevreden görünmeyen bir ev, tamamen sana özel olacak ve istediğini yapabileceğin özgürlükte bir alan. Muhafazakar villalar yükselen trend villa kiralama tatil anlayışı ile hizmete sunulan villa tipidir.

muhafazakar-6.jpeg

5. Muhafazakar Villalar Kimler için?

Mahremiyetine önem veren herkes için diyebiliriz. Dışarıdan görünmeden rahat bir şekilde havuza girmek isteyen, muhafazakar otellerdeki erkek-kadın ayrımından sıkılan ve ailesiyle birlikte olmak isteyen, balayında rahatsız edilmeden özel vakit geçirmek isteyen tüm tatilciler kiralayabilir. Aslında hiçbir villa için şu gidebilir yada gidemez diyemeyiz tabii ki ama en nihayetinde muhafazakar villaları en çok kiralamak isteyen tatilcilerimizi bu şekilde özetleyebiliriz.

4. Muhafazakar Villalara Ne Zaman Gidebilirim?

İstediğin zaman gidebilirsin! Belirli bir zaman ya da sınırlama yok tabii ki. Ancak muhafazakar villalar en çok Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında tercih ediliyor. Yazın korunaklı havuzda ailesi ile tatil yapmak isteyen aileler ve düğün mevsiminden dolayı balayı çiftleri ile muhafazakar villaların doluluk oranı yaz aylarında tavan yapıyor. En güzel muhafazakar villalar için rezervasyonlar başladı bile. Tüm villalar kiralanmadan, bizce şimdiden yer ayırtsan çok iyi olur!

3. Muhafazakar Villalar Nerede ?

Daha çok Ege ve Akdeniz kıyılarında! Muhafazakar villalar en çok yaz aylarında tercih edildiği için, genelde kiralık villalar deniz-güneş-kum üçlüsünü doyasıya yaşayabilmen için ülkemizin cennet kıyılarında yer bulunuyor. Özetlersek; Muğla, Antalya, İzmir, Çanakkale, Balıkesir illeri diyebiliriz.

muhafazakar-3.jpeg

2. En İyi Muhafazakar Villalar

Gelelim “en iyi” listemize! Herkes gibi sende ‘uğraştırma beni en iyileri hangisi sıralayın da bilelim ona göre seçelim villamızı’ diyorsan, aşağıdaki listeyi senin için hazırladık. Bulundukları bölgelere göre en iyi muhafazakar villalara aşağıdan hızlıca ulaşabilirsin.

1. Bütçeye Göre Muhafazakar Villalar

Bütçe düşünülmeden tatile çıkılır mı? Merak etme cebini de düşünüyoruz tabii ki. Muhafazakar villalar oldukça çeşitlidir bu yüzden birçok faktör fiyatı etkileyebilmekte. Tek tek girip uğraşma diye senin için muhafazakar villa fiyatını hangi kriterler etkiler aşağıdaki listemizde derledik.

  1. Kişi Sayısı: Kaç kişi kalacağın ve evin büyüklüğü en etkili olan faktör. 2 kişilik 1+1 villalara gecesi 400 TL’den başlıyor.
  2. Konut Tipi: Dubleks mi tripleks mi yoksa tek katlı şirin bir ev mi ? Konutun tipi de fiyatı belirleyen en önemli etkenlerden.
  3. Ulaşım Şekli: Arabayla ulaşılıyor mu? Nerede bu villa nasıl gideceğim ben hayallerimdeki eve ? Senin ihtiyacın hangi villa ise kiralama fiyatında ona göre değişiyor tabii ki. Öğrenmek için tık tık.
  4. Konum ve Denize Yakınlık: Dağın kokusunu da içime çekeyim denizi de yukarıdan göreyim diyenlerden mi yoksa uyandığım gibi denize ayağımı atmam gerekli diyenlerden misin? İstediğin kiralık villanın fiyatını bu faktöre göre de değişiklik gösteriyor.
  5. Klima ve korunaklı havuz gibi imkanlar: En temel ihtiyaçlarını belirlemedin mi daha? Temel ihtiyaç dediysek tabii ki de tatilin en temel ihtiyaçları korunaklı havuz gibi mesela!

Muhafazakar villalar hakkında gerekli tüm bilgileri hafızana attıysan, Tatilde Kirala olarak seni şimdi olduğun yerden alıp, Türkiye’nin cennet kıyıları Ege ve Akdeniz’e doğru bir yolculuğa çıkarıyoruz. Turkuaz renginde kaybolup, doğanın güzel kokularını içimize çekmek hepimize iyi gelecek.

Bonus:

Bodrum'daki Muhafazakar Kiralık Villalar

Bodrum Bodrum! Türkiye’nin bu cennet şehrinde muhafazakar bir tatil artık hayal değil! Çevreden görünmeyen korunaklı havuzu olan özel kiralık villalarda, beyaz ve mavinin buluştuğu muhteşem Bodrum manzarasına karşı özel bir tatilin tadını çıkarabilirsin. Muhafazakar otellerde yaşadığın erkek ve kadın havuzu ayrımından dolayı bir arada olamadığın ailenle, korunaklı havuzlu sadece sana özel olan villanda gönül rahatlığıyla konaklayabilirsin. Villanın büyüsüne kapılıp çoktan hayal kurmaya başladığını biliyoruz ama hazır ol şimdi seni cennet bir kıyıya daha doğru ışınlıyoruz!

Kaş'taki Muhafazakar Kiralık Villalar

Geldik, Kaş’a! Bu küçük ve özel şehir hakkında ki efsaneler say say bitmez. Gitmediysen bile mutlaka Kaş aşığı insanlarla tanışmışsındır. Ünlü Kaputaş Plajı, turkuaz rengindeki koyları, namı Türkiye’de alıp gitmiş restoranları ile Kaş, 2019 tatil rotana eklemen gereken bir şehir. Sen ‘Neymiş bu Kaş’ diye düşünedur biz seni çoktan Kaş’la tanıştırdık bile. Yukarıda gördüğün villa dışarıdan görünmeyen korunaklı havuzu, doğayla iç içe huzur verici atmosferi ile Kaş’ın belki de en güzel gizli noktası. Sana özel bu manzarayı, çevreden rahatsız edilmeden ve kendini evinde gibi hissederek yaşamak istemiyor musun şimdi?

Kalkan'daki Muhafazakar Kiralık Villalar

Instagram’da gördüğüm o muhteşem evler nerede, gün batımı manzarasını arıyorum ben diyorsan senin için en güzelini en sona sakladık! Kalkan, muhafazakar kiralık villa turizminin merkezi desek yanlış olmaz. "Peki neden öyle" diyorsan fotoğrafta gördüğün bu gün batımı bile cevap için yeterli değil mi! Coğrafi avantajları üzerinde toplayan Kaş’ın bu güzel beldesi Kalkan’ın villaları muhafazakar bir tatil için istediğin huzuru sana sunuyor. Ailenle ya da sevdiklerinle sakin ve doğayla iç içe olacağın, havuzundan gün batımını izleyebileceğin ve asla ama asla rahatsız edilmeyeceğin bir ortamda olmak sana da iyi gelmez mi? Biz şimdiden heyecanlandık bile.

Seni üç mükemmel şehre götürdük ve şimdi gerçek dünyaya geri döndürüyoruz. Muhafazakar ailelerin tatil sırrını bu yazıyla öğrenmiş oldun. Bizce muhafazakar aileler için kiralık villa anlayışı artık sır olmaktan çıkmalı! Tatilde Kirala olarak otel tatili anlayışını değiştiriyoruz. Yükselen trend olan villa kiralama anlayışını dünya standartlarında sunarak Türkiye’de herkesin istediği şekilde tatil yapabilmesini istiyoruz.

İyi tatiller!