Kasım’da Tatile Nereye Gidilir?

17 Kasım 2020

Kasım’da tatilde nereye gidilir, sorusuna özel onlarca seçenek var. Kasım ayı, ülkemizin iç bölgelerinde kış mevsiminin çetin şartlarını yaşatırken Ege kıyılarında ve Akdeniz’de bahar havasında geçer. Kasım ayında Ege bölgesinde sonbaharın en güzel dokusu keşfedilirken Akdeniz’de yazdan kalma bir hava hissedilir. Hatta Antalya ve Alanya’da yaşayanlar, yılın en güzel zamanı için Kasım ayına işaret ederler. Kasım’da villa kiralama seçenekleri ile ailenizle ya da sevdiklerinizle keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz. Kasım’da tatile gidilecek yerler için özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerindeki kıyı kentleri önerilebilir. Kasım’da balayı tatili ya da Kasım’da çocuklarla tatil için en iyi lokasyonları listelemeden önce villa kiralama fiyatları ve kiralık villada tatil yapma seçenekleri hakkında bilgi verelim…

Kasım’da Villa Kiralayarak Tatil Yapmak…

Kasım ayında ülkemizin büyük bir kısmında sonbahar yaşanırken bazı bölgelerde çetin kış şartları hissedilebiliyor. Yazın açık havuz, kapalı havuz, sahil aktiviteleri, eğlence mekanları ile hareketli olan oteller ise bu mevsimde nispeten “sıkıcı” olabiliyor. Ancak bu mevsimde gözlerden uzak, yalnızca sevdiklerinizle baş başa olduğunuz bir aile tatili ya da romantik anlar yaşayacağınız, size özel bir balayı tatili için villa kiralamak harika bir alternatif oluşturuyor. Peki, tatil için villa kiralamak nasıl oluyor? Villa tipi konutların misafirlerin kullanımına uygun hale getirildiği villa kiralama seçenekleri, izole bir tatil için, muhafazakar tatil için ve gözlerden uzak tatil için birebir. Belirli bir bölgedeki birden fazla kiralık villa seçeneğini görüntüleyebileceğiniz tatildekirala.com rehberliğinde aradığınız konaklama seçeneğini kolayca bulabilirsiniz. Arzu ettiğiniz tatil şekline göre havuzlu villa kiralamak, korunaklı muhafazakar villa kiralamak, şömineli villa kiralamak, ebeveyn banyolu villa kiralamak, bahçeli villa kiralamak, deniz manzaralı villa kiralamak gibi onlarca seçenek arasından size uygun olanı hemen bulabilirsiniz. Kriterlerinizi belirledikten sonra lokasyon seçimi yapıp fiyat karşılaştırması ile uygun fiyat seçeneklerine de ulaşabilirsiniz. tatildekirala.com ile kiralayacağınız villanın özelliklerini nasıl değerlendirmeniz gerektiğine dair ipuçlarını ve kiralık villa fiyatlarına dair bilgileri tek seferde inceleyerek pratik bir biçimde karar verebilirsiniz. Sizin için en uygun tatil seçeneğini seçerek hayalinizdeki tatile bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İster doğanın huzurunu hissedeceğiniz orman manzaralı bir villa kiralayarak ister lokasyon bakımından şehir merkezinde olan, dilediğiniz zaman turistik yerleri gezip görebileceğiniz bir villa kiralayarak dilediğiniz gibi bir tatil yaşayabilirsiniz. Önemli olan nokta sizin bir tatilden ne beklediğinizdir. Villa kiralarken kafanızdaki kriterlere en çok uyan seçimi yaparak her mevsimde unutulmaz bir tatil fırsatı yaratabilirsiniz.

Kasım Ayında Nerede Tatil Yapılır?

Kasım ayında çok üşümeden tatil yapmak için Kaş, Kalkan, Alanya, Antalya, Mersin, Kıbrıs, İzmir, Muğla ve Aydın kıyıları önerilebilir. İstanbul’a yakın Kasım ayı tatil planlarında Şile, Ağva, Sapanca, Yalova öne çıkıyor. Bu Karadeniz kıyısı bölgelerin sonbahar manzaraların çok etkileyici olduğunu da eklemek gerek. Kasım ayı tatil yeri arayışında kış manzaralarını sevenler için Erzurum, Kars, Kayseri, Kapadokya, Bolu gibi noktalar önerilebilir. Kasım’da kar yağışı olmasa da şömine başında ısınmak, soğuk havada semaver çayı içmek, sisli dağları izlemek olası. Kasım ayı tatil rotaları için önerilerimizi detaylandıralım…

  • Kasım’da Ege Köylerinde Villa Tatili

İzmir ve çevresi kasım ayında çok güzeldir. Sonbaharın kırmızı ve sarı tonlarını hemen her yerde görebileceğiniz muhteşem bir doğa güzelliği ile karşılaşırsınız. İzmir köyleri ve balıkçı kasabaları Kasım ayında tenhalaşır ancak ıssız da olmaz. Kalabalıktan uzak romantik bir tatil için Ege kıyılarında Kasım tatil planları yapabilirsiniz. İzmir Karaburun villa kiralama seçenekleri özellikle tercih edilecek seçenekler arasında. Karaburun’da villa kiralama yaparak bu şirin balıkçı kasabasında dinlenebilir, romantik bir sonbahar yaşayabilir hatta havanın güzel olduğu günlerde denize bile girebilirsiniz. Karaburun’da dalış da yapabilirsiniz. Türkiye’de profesyonel dalış için en çok tercih edilen lokasyonlardan biri olan kasabadan İzmir’e ve diğer İzmir tatil beldelerine geçiş de çok kolay. İzmir Karaburun kiralık villa arayışında tatildekirala.com rehberliğinde fiyat araştırması yapabilirsiniz.

  • Kasım’da Kaş Kalkan’da Villa Tatili

Kaş ve Kalkan bölgesi Akdeniz ile Ege’nin kesişme noktasıdır. İşte tam da bu sebeple hem doğası hem iklimi hem de kültürel dokusu çok zengin ve çeşitlidir. Kendinizi biraz Akdeniz’de biraz Ege’de hissedersiniz. Doğa berrak ve temiz koyların derin ormanlarla buluştuğu güzellikler sunarken dinlenmek, yemek yemek, alışveriş yapmak ve tarihi keşfetmek için de güzel seçeneklerle karşılaşırsınız. hafızanızdan çıkmayacak çok özel bir Kasım tatili planı için bu bölgeyi tercih edebilirsiniz. Havanın güneşli seyrettiği günlerde denize ya da havuza girme şansınız da olacaktır. Kasım ayında denize girme lüksünü konforlu bir villa tatili ile birleştirerek plan yapabilirsiniz. Kasım ayı Kaş Kalkan villa kiralama fiyatları için tatildekirala.com ile ilerleyebilirsiniz. Kalkan kiralık villa fiyatlarına hızlıca bakabilir, uygun fiyat avantajını hemen keşfedebilirsiniz. Saniyeler içinde Kaş kiralık villa alternatiflerini görüntüleyebilir, villaların sunduğu özellikleri değerlendirerek hızlıca karar verebilirsiniz.

  • Kasım’da Sapanca’da Villa Tatili

İstanbul’a yakın bir Kasım ayı tatil planı arıyorsanız Sapanca en iyi seçeneklerden biri. Sapanca Gölü ve çevresinde sonbaharın en güzel tonlarını izleyebilir, merakınız varsa eşsiz fotoğraflar da çekebilirsiniz. Sapanca Gölü çevresinde ya da ormanlık alanlarda bisiklet turuna çıkabilir, bölgenin temiz havası ve dinlendirici atmosferinde kendinize yenilenmek için bir mola hediye edebilirsiniz. Sapanca kiralık villa arayışına yanıt bulmak üzere tatildekirala.com rehberliğinde ilerleyebilirsiniz. Dakikalar içinde aradığınız özelliklere uygun kiralık Sapanca villa seçeneğini bulabilir ya da uygun fiyata Sapanca villa kiralama alternatiflerini yakalayabilirsiniz. Sapancada lüks villa kiralama seçeneklerinin yanı sıra bütçe dostu Sapanca kiralık villa alternatifleri ile de karşılaşabilirsiniz.

  • Kasım’da Fethiye’de Villa Tatili

Fethiye, yaz mevsiminde özellikle yabancı turistlerin akınına uğrar. Yaz aylarında yani turizm için yüksek sezonda Fethiye bölgesinde konaklayacak yer bulmak zor olduğu gibi kalabalık nedeniyle herkesin tercih etmeyeceği bir konum haline de gelebilir. Diğer yandan  sonbahar hatta kış aylarında bölge, çok daha keyifli bir hale gelir. Eşsiz deniz manzarasına karşı kahvenizi yudumlamak, kalabalıklar içinde değil manzara içinde keyif yapmak unutulmaz bir tatil sunar. Fethiye’de villa tatili için kasım ayı, güzel bir seçenektir. Havanın güneşli olduğu günlerde havuza ya da denize girme şansınız da olabilir. Ayrıca tekne turu ile çevredeki muhteşem güzellikteki manzarayı keşfedebilirsiniz. Kasım’da Fethiye villa kiralama seçeneklerine tatildekirala.com üzerinden bakabilirsiniz. Fethiye kiralık villa fiyatlarını ve villalarının konumu ya da iç mekan özelliklerini de yine tatildekirala.com ile keşfedebilirsiniz.

  • Kasım’da Yalova’da Villa Tatili

Kasım’da Yalova’da villa kiralama ile romantik ya da dinlendirici bir tatil yapabilirsiniz. İstanbul’a yakın tatil arayışının en sakin ve en güzel seçeneklerinden biri olan Yalova lüks villa kiralama seçenekleri ile de zengin bir lokasyon. Yalova’da manzaraya karşı dinlenmek, havuzlu lüks villalarda keyifli bir tatil yapmak ve çevredeki gezi rotalarında vakit geçirmek mümkün. Kasım akşamlarında şömineli villada sıcacık şömine başında ailece sohbet etmek de büyük keyif. Yalova kiralık villa fiyat ve özellikle bilgilerine ve lüks villa seçeneklerine tatildekirala.com üzerinden bakabilirsiniz.

  • Kasım’da Şile’de Villa Tatili

Tatil kavramı ile yaz mevsimi özdeşleşmiş gibidir. Oysa en dinlendirici tatiller kışın yapılır. Yaz tatili, sıcak havanın bunaltıcı etkisi altında sahile koşmak, havuzda efor harcamak ile hem keyifli hem de yorucudur. Dinlenmek için ideal zaman sonbahar hatta kış mevsimidir. Kasım’da romantik balayı villası arayışında Şile muhteşem bir lokasyon sunuyor. İstanbul’a yakın olması ulaşım süresini kısaltırken Şile’nin yaklaşık yüz yıllık sayfiye özelliği, tatilcileri memnun ediyor. Yazın Şile’den denize girmek çok keyifli ama Kasım ayı bu aktivite için pek uygun sayılmaz. Diğer yandan iri dalgaların sunduğu manzara inanılmaz. Şile kiralık villa fiyatlarına tatildekirala.com üzerinden bakabilirsiniz.

Kasım’da nerede tatil yapılır, sorusuna yanıt olarak ülkenin hemen her yerinde keyifli ve dinlendirici bir seçenekle karşılaşabilirsiniz. Kalkan kiralık villa seçenekleri ya da Fethiye kiralık villa seçenekleri ile aktivitesi bol bir tatil planlayabilirsiniz. Sapanca kiralık villa veya Şile kiralık villa seçenekleri gibi lokasyonlarda da İstanbul’a yakın konumda dinlendirici bir tatil planı yapabilirsiniz. Kasım ayında tatil için Alanya, Antalya, Mersin, Foça, Urla, Yalova, Bolu, Kaz Dağları, Kapadokya gibi seçenekler de var. Kasım’da villa kiralama ile tatil planları için tatildekirala.com ile fiyat ve villa özellikleri bilgilerini inceleyebilirsiniz. Tatildekirala.com rehberliğinde villa kiralamak istediğiniz bölgenin özelliklerini de keşfedebilirsiniz.