Kalkan’daki Denize Sıfır Villalar.jpeg

Kalkan’daki Denize Sıfır Villaları Sizin için Listeledik

7 Nisan 2024

Antalya’nın yeni gözde tatil noktası, giderek popülerleşmeye başlayan Kaş’ı mutlaka duymuş olmalısın. Kaş, keşif noktası olmaktan çıksa da, sana keşfedilecek yeni bir seyahat noktası bulduk bile! Kalkan, Kaş’ın masmavi denizi, sonsuzluk havuzu ve bakir doğası ile ünlü şirin mi şirin bir beldesi. Antik kentler, masmavi deniz, dünyaca ünlü plajlar, doğa harikaları çam ormanları ve çok daha fazlası ile çevrili Kalkan, Türkiye’de mutlaka görmeniz gereken şehirler listenizin başında geliyor! Çok merak ettim, Kalkan nerede, Kalkan’a nasıl gidilir, Kalkan’da gezilecek yerler ve çok daha fazla soru var kafamda diyorsan Kapsamlı Kalkan Gezi Rehberimiz, Kalkan Hakkında Bilmen Gereken Herşey yazımızı buraya tıklayarak okuyabilirsin.

Türkiye’nin saklı mavi cenneti Kalkan hakkında tüm bilgileri edindiysen ve buraya ilk giden mutlaka ben olmalıyım diyorsan, seni Kalkan’ın en ayırt edici özelliklerinden biri olan villa turizminin en güzel alternatiflerden biri ile tanıştıralım. Kalkan’daki konaklama alternatiflerine bir yenisini daha ekledik: Kalkan’daki Denize Sıfır Villalar. Giderek yükselen bir trend olmaya devam eden villa kiralama, sizlere yepyeni bir deneyim sunuyor: Ev konforunda tatili doya doya yaşamak! Kalkan’daki denize sıfır villalara incelemeye başlamadan önce, Kalkan’da villa kiralama ile ilgili tüm bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

Masmavi denizin iyot kokusu, sonsuzluk havuzunun o muhteşem görüntüsüyle birleşmeye başladı bile. Çam ormanlarının rahatlatıcı kokusunu da duymaya başladıysan, seni Kalkan’daki denize sıfır villalar listemize davet ediyoruz. Hatta ısrar ediyoruz, çünkü bizce bayılacaksın!

1. Kalkan’da Denize Sıfır Özel Havuzlu Geniş Villa

Kalkan’daki Denize Sıfır Villalar 1.jpeg

Kalkan’daki bu denize sıfır villa, 5 yatak odası, 1 salon ve 2 banyo ile 10 kişilik kalabalık bir arkadaş ya da aile gruplarının rahatça tatillerini geçirebilecekleri bir mekan sunuyor! Denize mesafesi sadece 80 metre olan bu özel villa korunaklı özel yüzme havuzu da sunarak misafirlerinin en özel tatili geçirebilmelerine imkan tanıyor.

2. Kalkan’da Göz Alıcı, Modern, Denize Sıfır Villa

Kalkan’daki Denize Sıfır Villalar 2.jpeg

Rüya gibi bir tatil hayal edin, muhteşem deniz manzarası ve adaların ayaklarınızın altına serildiği Kalkan’da denize sıfır bir villa. Tüm odalarının panoramik deniz manzarasına sahip olduğu rahat ve konforlu mobilya dizaynıyla villamız hayalini kurduğunuz tatili yaşama fırsatını sunuyor. Bu özel denize sıfır villa, iki kademeli yüzme havuzuna sahip olup üstteki havuzu da ayrıca jakuzilidir. İki ayrı geniş havuz terasında, yüzme sonrası kahvenizle kendinize özel zaman ayırmanın tadına doyamayacaksınız. 8 kişilik olan bu villa ailenle yada sevdiklerinle yapacağın özel bir tatil için ideal gibi duruyorsa.

3. Kalkan’da Denize Sıfır, Özel Havuzlu, Konforlu Villa

Kalkan’daki Denize Sıfır Villalar 3.jpeg

Denize yürüyerek 3 dakika içerisinde ulaşabileceğiniz bu özel tatil villamız Kalkan’ın Kalamar mevkiinde yer almaktadır. 6 kişi konaklama kapasitesine sahip olan Kalkan’daki denize sıfır villamızda 3 adet süit yatak odası bulunmaktadır. Tam donanımlı mutfağı, geniş havuz alanı ve denize yakınlığı ile ailelerin ve arkadaş gruplarının tercih ettiği harika bir denize sıfır tatil villasıdır.

4. Kalkan’da Eşsiz Manzaralı, Sonsuzluk Havuzlu, Denize Sıfır Villa

Kalkan’daki Denize Sıfır Villalar 4.jpeg

Kaş, Kalkan’da denize sıfır konumda bulunan villa, sonsuzluk havuzu ve eşsiz manzarasıyla siz değerli misafirlerimize unutulmayacak bir tatil imkanı sağlıyor. Sadece size özel olarak inşaa edilmiş platformdan denize girebilir, gün batımını sevdiklerinizle birlikte doyasıya izleyebilirsiniz. 10 kişi konaklama kapasitesine sahip olan Kalkan’daki denize sıfır villamızda 5 adet yatak odası bulunmaktadır. Kalabalık aileler ve arkadaş grupları için oldukça popüler bir seçenek olan bu özel denize sıfır taş tasarımlı villa, Kalkan’da bulunan denize sıfır konumdaki ender villalardan!

5. Kalkan’da Görülmeye Değer Manzarasıyla, Konforlu Villa

Kalkan’daki Denize Sıfır Villalar 5.jpeg

Kalkan, Kömürlük mevkiinde bulunan denize sıfır villa, muhteşem manzarası ile gözünüze ve gönlünüze hitap ediyor. Size özel yüzme havuzu ve havuz kenarında bulunan sevimli yüzme havuzu ile harika zamanlar geçirebileceğiniz villamızdan plaj 50 metre mesafede olup denizin, kumun ve güneşin tadını çıkararak tatilinizin bitmesini istemeyeceksiniz. Kalkan merkeze 500 m. mesafede bulunan bu kiralık denize sıfır villamız, Kalkan’ın begonvil kokan eşsiz sokaklarını gezmek isteyen misafirlerimiz içinde harika bir seçenek.

6.Kalkan’da Denize Sıfır, Görkemli Villa

Kalkan’daki Denize Sıfır Villalar 6.jpeg

Göz alabildiğine deniz ve adalar manzaralı, aynı zamanda sakin doğa manzarasını da sizlere yaşatacak olan Kalkan’da hayalinizin ötesinde bir villa tatili için unutamayacağınız tatilinizin adresi bu villa olacak. Görkemli Kalkan kiralık yazlık villamız, plaja 50 metre mesafede olup, size özel yüzme havuzunun yanı sıra yürüme mesafesinde bulunan Kalkan’ın meşhur plajında da dillere destan denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Manzarasıyla ve konumuyla baş döndüren bu villamız, ferah ve zevkli dokunuşlu iç mimarisi ile de siz değerli misafirlerinin konforuna hitap ediyor.