Kalkan Havuzlu.jpeg

Seni Hayallerindeki Tatile Ulaştıracak Kalkan’daki 10 Muhteşem Havuzlu Villa

7 Nisan 2024

Herkesin hayallerinde, gönlünde o muhteşem tatil yatıyor biliyoruz. Hayallerini süsleyen o muhteşem tatile ulaşmak artık o kadar da zor değil. 5 yıldızlı otellerin standart tatillerinden bahsetmiyoruz tabii ki. Çok daha özel bir ve yeni keşfedilen bir tatil modelinden bahsediyoruz. Bizi takip ediyorsan villa-ev kiralama sistemi ile tatilin artık çok trend olduğunu biliyorsundur. Bilmiyorsan seni aydınlatmak için hemen Villa Kiralama Rehberimize alabiliriz.

Eğer ev-villa kiralama sistemini biliyorsan ya da yukarıdaki yazımızdan öğrendiysen, muhteşem tatilinin tüm ayrıntılarını tamamlamak için işe başlayabiliriz. Kalkan’daki havuzlu villalar, bildiğin tatillere hiç benzemiyor. Antalya’nın Kaş ilçesinin saklı cenneti Kalkan beldesi, sonsuzluk havuzlu villaları ve alabildiğine masmavi denizi ile seni mükemmelliğe davet ediyor. Havuzlu villaları anlatmaya başlamadan önce Kalkan hakkında merak ettiğin Kalkan nerede, Kalkan’a nasıl gidilir, Kalkan’da gezilecek yerler gibi sorularının cevaplarını Kapsamlı Kalkan Rehberimizde bulabilirsin.

Hayallerine ulaştıracak tatil derken gerçekten şaka yapmıyorduk! Kalkan’da her isteğe özel villalar bulunuyor: sonsuzluk havuzludan, ekolojik villaya; jakuzili mi istersin yoksa buhar banyolu mu; doğaya ve insan vücuduna yararlı maddeler kullanılarak yapılanlardan ultra lüks ihtiyaçlarını karşılayacak villalara; doğa insanıyım ben diyenlere ağaç villaların bile olduğu binlerce çeşit Kalkan havuzlu villalar, seni hayallerindeki tatile ulaştırmak için bekliyor!

10 villayı senin için biz aşağıda listeledik, hayallerindeki tatile ulaşmak için son bir adım!

1. Kalkan’da, Adalar ve Liman Manzaralı Balayı Villası

Kalkan Havuzlu Villa 1.jpeg

Kalkan’daki özel havuzlu balayı villası, büyüleyici Kalkan adalar ve liman manzarası ile misafirlerini bekliyor. 2 kişilik olan bu özel villada korunaklı havuz bulunup, sana gözlerden uzak bir tatil geçirebilme imkânı sunuyor. Ayrıca villanın ısıtmalı iç havuzu da var! Bu özelliğiyle kış aylarında da kullanılabilmektedir. Aradığım Kalkan’daki en iyi havuzlu villa bu diyorsan, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

2. Patara’da Muhteşem Manzaralı, Özel Havuzlu, Tasarım Villa

Kalkan Havuzlu Villa 2.jpeg

Dünyaca ünlü Patara plajının bulunduğu çam ve yemyeşil zeytin ağaçlarının arasında doğa ile iç içe konumlanmış ahşap ve taş işçiliğinin mükemmel uyumuyla inşa edilmiş Kalkan özel havuzlu villa, istediğin tatili sana fazlasıyla vaat edilmiş. Sabah seni kuş sesleri arasında mis gibi doğa kokan havasıyla karşılayan deniz, tüm yorgunluğunu ve stresini alacak. 2 kişilik olan bu villa sevdiğinle yapacağın özel bir tatil için ideal gibi duruyorsa, rezervasyon yapmak yada daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

3. İslamlar’da Görülmeye Değer Doğa ve Deniz Manzaralı Villa

Kalkan Havuzlu Villa 3.jpeg

2+1 olan Kalkan’daki özel havuzlu yazlık villa muhteşem doğa ve deniz manzarasına sahip olup balayı ve küçük aileler için harika bir tercih olacaktır. Villanın havuz ve havuz terası korunaklı olduğu için Kalkan’da özel havuzlu muhafazakar villa seçeneği olarak da düşünebilirsin. Villanın etrafı tamamıyla çam ağaçları ile çevrili olup mis kokan orman kokusunu tatil boyunca hissedeceksin. Ahşap iç ve dış tasarımı ile ekolojik kategorisinde de görebileceğimiz bu havuzlu villanın her şeyi sana kendini özel hissettirecek.

4. Bahçeli, Ahşap Tasarıma Sahip, Jakuzili ve Çocuk Havuzlu, Muhafazakar Villa

Kalkan Havuzlu Villa 4.jpeg

Kaş, Kalkan’da bize tek havuz yetmez diyorsan, çocuk havuzu ve yetişkin havuzu ile tüm isteklerini karşılayacak bu villaya kesinlikle göz atmalısın! 6 kişinin rahatça konaklayabildiği bu özel havuzlu villada, aynı zamanda jakuzide bulunuyor. Tatilde kafanın ve ruhunun rahatlaması için özel bahçesi de seni mutlu edecek ayrıntılardan biri. Kalabalık aileler ve arkadaş grupları için oldukça popüler bir seçenek olan bu özel çift havuzlu taş tasarımlı villayı kaçırmamak için ve daha fazla bilgi almak için hemen evi incele!

5. Kalkan İslamlar’da Doğa İçinde Muhafazakâr Balayı Villası

Seni şahane bir balayı tatiline davet ediyoruz! Kalkan İslamlar’da, ormanlık alan içerisinde bulunan bu harika özel havuzlu balayı villası, sevdiğinle tüm yabancı gözlerden uzak ve rahat bir şekilde balayı ya da romantik bir tatil geçirebilmene olanak tanıyacak. Villa, özel yüzme havuzlu ve jakuzili olup dünyanın en uzun 2. plajı olan Patara Plajı’nın panaromik manzarasına sahip.

6. Kalkan’da Eşsiz Manzaralı, Özel Havuzlu, Jakuzili, Ultra Lüks Villa

Kalkan Havuzlu Villa 6.jpeg

Tüm odalarından görülebilen eşsiz deniz manzarasına sahip olan bu özel havuzlu görkemli villa, Kalkan’ın en seçkin villalarından biri. Son derece şık mobilyalarla döşenmiş olan iç ve dış tasarımı ile büyüleyen özel havuzlu Kalkan villası, 5 adet süit yatak odasına sahip olup 10 kişiye kadar konforlu konaklama imkanı sağlamaktadır. Geniş güneşlenme alanı ve rengarenk yüzme havuzu oldukça cezbedici olan villa, konuklarına lüks ve keyifli bir tatil vaat ediyor.

7. Patara’da Göz Alıcı Manzaralı, Özel Havuzlu, Lüks Villa

Kalkan Havuzlu Villa 7.jpeg

Balayı tatilini 5 yıldızlı otellerde standart bir şekilde geçirmek istemeyen çiftlerin en çok tercih ettiği Kalkan özel havuzlu villa seçeneklerimizden olup, Likya Uygarlığının başkenti Patara Antik Kentini ve dünyaca ünlü Patara Plajını izleyerek unutulmaz bir tatil geçirebilecek balayı çiftleri için özel tasarlanmış Kalkan korunaklı havuzlu tatil villasıdır.

8. Kalkan’da Deniz Manzaralı, Sonsuzluk Havuzlu Muhteşem Villa

Kalkan Havuzlu Villa 8.jpeg

Kalkan’da panoramik deniz manzarası ve merkeze ve denize olan muhteşem konumu ile korunaklı özel havuzlu olan bu kiralık tatil villası eşsiz bir tatil geçirmek için mükemmel bir seçenek. 2 yatak odası ile 4 kişi kapasitesi bulunan villa, tam korunaklı havuz ve havuz terası ile özel bir tatil geçirmeniz için tasarlanmıştır. Sonsuzluk havuzu ile muhteşem Kalkan manzarasına karşı havuzda serinleyebilir, gün batımını havuz terasında yiyeceğin akşam yemekleri sırasında izleyebilirsin. Ana yatak odası içerisinde bulunan çift kişilik jakuzi de günün yorgunluğunu atarken projeksiyonda film keyfi yapabilirsin. Villanın salonunda bulunan ses sistemi ile tatilin boyunca eşsiz melodiler ile keyfini ikiye katlayabilirsin.

9. Muhteşem Mimarili, Sonsuzluk Havuzlu, Ultra Lüks Villa

Kalkan Havuzlu Villa 9.jpeg

Lüks severler için özenle dizayn edilmiş olan villa, Kalkan’ın Kördere bölgesinde bulunuyor. Mimari yapısı ile dikkat çeken bu Kalkan havuzlu villa, 6 süit yatak odalı. Ana yatak odasında muhteşem deniz manzarası ile birlikte jakuzi bulunan villa 12 kişiye kadar misafir ağırlayabilen kalabalık arkadaş grupları ya da aileler için ideal. Sonsuzluk havuzu ve kapalı yüzme havuzu da olan Kalkan havuzlu villanın, bu sayede yaz kış konaklayabilme imkanı bulunuyor. Muhteşem deniz manzaralı evimizde sauna, hamam ve spor salonu da mevcut. Her ince detayın düşünüldüğü bu villada iç tasarımı ile tatilinizde her andan keyif alacaksınız.

10. Saunalı, Özel Havuzlu, Tuz ve Buhar Odalı, Enfes Bahçeli Villa

Kalkan Havuzlu Villa 10.jpeg

Kalkan Bezirgan mevkiinde bulunan 3 yatak odalı, 6 kişilik konaklama kapasitesine sahip geniş bahçesi, lüks ve modern ahşap iç tasarımı ile hoş bir tatil geçirmenizi sağlayacak bu Kalkan özel havuzlu villa, sessiz sakin bir konumda bulunması ile de şehir hayatından ve yoğun iş temposundan sıkılmış, kafa dinlemek isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Sauna, tuz odası, buhar odası, jakuzi, tuz sistemi olan daha sağlıklı bir havuz sistemine sahip olan Kalkan havuzlu villa, doğal ve insan sağlığına faydalı ürünlerle yapılmış mükemmel bir villa!