Menü simgesi
4.7
Star
Star
Star
Star
Star
3 yorum

Serik Kadriye'de Geniş Ailelere Uygun, Özel Havuzlu, Kiralık Villa

Antalya, Serik

İlan No: 40905
Serik Kadriye'de Geniş Ailelere Uygun, Özel Havuzlu, Kiralık Villa - 1
Serik Kadriye'de Geniş Ailelere Uygun, Özel Havuzlu, Kiralık Villa - 2
Serik Kadriye'de Geniş Ailelere Uygun, Özel Havuzlu, Kiralık Villa - 3
aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi
Kurallar
kural tipi simgesi
Kural TipiKatı [İncele]
giriş simgesi
Giriş Saati15:00
çıkış simgesi
Çıkış Saati12:00
depozito simgesi
Depozito₺10.000,00
temizlik ücreti simgesi
Temizlik Ücreti₺4.500,00

Açıklama

Villamız, Land of Legends'a yaklaşık 5 dakika, Antalya Havaalanı'na yaklaşık 25 dakika ve denize yaklaşık 5 dakika mesafededir. 6 kişilik kapasiteye sahip olan villamızda, 3 ayrı yatak odası bulunmaktadır (2 çift kişilik ve 2 tek kişilik yatak). Ayrıca, 1 yatak odasında king size yatak ve bebek bakım odası mevcuttur. Her odada özel ebeveyn banyosu bulunan villamızda, özel ısıtmalı havuz, geniş bir ön bahçe, klima, Wi-Fi, uydu TV ve 24 saat sıcak su gibi olanaklar da bulunmaktadır. Konfor ve rahatlık açısından her detay düşünülmüştür.


Elektrik ve Su kullanımı fiyata dahil değildir. Isıtmalı havuz ücreti de elektrik ücreti ile beraber çıkış günü hesaplanarak ödeme sağlanılır.

Yorumlar

Star
4.7(3 Yorum)
Temizlik4.7
cleanliness
İletişim4.7
communication
Konum4.3
location
Doğruluk4.3
accuracy
Kalite/Fiyat4.7
value
Star
Star
Star
Star
Star
Biz rahat birkaç gün geçirdik, bizim için güzel bir tatil oldu. Serik konumunu zaten bilerek tercih etmiştik. Havuz alanı en çok kullandığımız yerlerden biri oldu ve bol bol vakit geçirdik. Evin bahçesi sabahları oturmak için çok güzeldi. Mutfak ve banyo temizdi. İlk yerleştiğimizde ev içimize sindi. Evde birkaç gün geçirince kullanımına kolayca alıştık, bu haliyle beklentimizi karşıladı.
Fatih A.
Star
Star
Star
Star
Star
Ev sahibi ilgiliydi. Bir şey sorduğumuzda kısa sürede cevap aldık. Doğa manzarası insanı dinlendiriyor özellikle sabahları çok sevdik. Balkonu hoş ve kullanışlıydı.
Nur Kübra D.
Star
Star
Star
Star
Star
Mutfak ve banyo derli topluydu ve bu konuda sorun yaşamadık. Bahçe evde en sevdiğimiz bölümlerden biri oldu. Serik konumunu zaten bilerek tercih etmiştik.
Recep E.

Konut İzin Belgesi

07-1405

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler