Menü simgesi
4.6
Star
Star
Star
Star
Star
11 yorum

Kaş Patara'da Geniş Bahçeli, Isıtma Havuzlu, Saunalı, Jakuzili Villa

Antalya, Kaş

İlan No: 20871
Kaş Patara'da Geniş Bahçeli, Isıtma Havuzlu, Saunalı, Jakuzili Villa - 1
Kaş Patara'da Geniş Bahçeli, Isıtma Havuzlu, Saunalı, Jakuzili Villa - 2
Kaş Patara'da Geniş Bahçeli, Isıtma Havuzlu, Saunalı, Jakuzili Villa - 3
aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi
Kurallar
kural tipi simgesi
Kural TipiKatı [İncele]
giriş simgesi
Giriş Saati16:00
çıkış simgesi
Çıkış Saati10:00
depozito simgesi
Depozito₺5.000,00
temizlik ücreti simgesi
Temizlik Ücreti₺4.500,00
heated_pool_icon
Isıtmalı Havuz₺1.000,00

Açıklama

Villa Dünyaca ünlü Patara Plajı'na yalnızca 2, km uzaklıkta bulunan, 2 odada jakuzili, kapalı ısıtmalı veya soğutmalı havuzlu, Türk hamamı, saunalı, şömineli geniş bahçeli balayı 2 veya 3 aile villasıdır. Modern ve otantik karışım kullanılarak dekore edilmiştir. Villanın 2 tane suite yatak odasında , jakuzi bulunmaktadır, yatak odasından deniz manzarası olan son derece zevkli döşenmiş villa Patara merkezde sayılır yürüme mesafesi 200 m çarşıya muhafazakar, aile ve çiftler için ideal bir seçimdir.

Salon: Şömine, oturma grubu, açık mutfak, yemek masası, uydu alıcı, tv, netflix klima, ütü ve ütü masası, elektrik süpürgesi, havuza çıkış bulunmaktadır.

Mutfak: Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ankastre fırın, mikrodalga fırın,12 kişilik yemek takımı, çeşitli mutfak araç gereçleri.

Oda 1: Deniz manzaralı 1 adet çift kişilik yatak, komidin, jakuzi, klima, lavabo makyaj masası banyo ve balkon

Oda 2: Kısmen deniz manzaralı 1 adet yuvarlak yatak, komidin. jakuzi, klima, lavabo makyaj masası banyo ve balkon.

Oda 3: Deniz manzaralı, 2 adet tek kişilik yatak, komidin, klima, lavabo, makyaj masası, banyo. 

Bahçe havuzu: Boy: 5 mt. En: 5 mt Derinlik: 1.50 cm'dir. Sıg havuzlu içerisinde şezlonglu ve yanında çim teraslar.

İç havuz: Boy: 3m En: 1.80 m Derinlik: 90 cm kışın istenirse ısıtılıyor ve yazın istenirse soğutuluyor.

Spa: İç havuz bölgesinde sedirden yapılmış sauna ve yanında Türk hamamı ayrıca genel kullanım için wc duş vardır.

Bahçe: Villamızın geniş bir bahçesi vardır burada çok çeşitli meyve ağları ve çiçekler vardır bahçede 4 ayrı yerde masa ve oturma imkanı mevcuttur. Ayrıca barbekü ve lavabo mevcut olup yemek kahvaltı ve keyif saatleri yapılabilir. Bahçemizde çocuklar için tahtaravalli, salıncak dart , masa tenisi, ve aşk salıncağı , iç bahçede otopark mevcuttur.


7 gece altı konaklamalarda ekstra 3.500₺ temizlik ücreti talep edilir.

NOT: Havuz ısıtma ücreti günlük 1000TL'dir.

NOT: Havuz ısısının ideal ısıya ulaşması için, ısıtmalı havuzu kullanacak misafirlerimizin, tatil süresinden 3 gün önce bilgi vermeleri gerekmektedir. Havuz ısısı maksimum 26-28 derece arasında olmaktadır.


Yorumlar

Star
4.6(11 Yorum)
Temizlik4.5
cleanliness
İletişim4.6
communication
Konum4.6
location
Doğruluk4.5
accuracy
Kalite/Fiyat4.5
value
AI

Değerlendirme Özeti

Misafirler genel olarak konaklamadan memnun kalmış ve yüksek puanlar vermiştir. Ev sahibi ve personelin iletişimi olumlu bulunmuş, konumun merkezi ve ihtiyaçlara yakın olması sıkça vurgulanmıştır. Fotoğrafların gerçeğe yakın olduğu ve temizlikten memnuniyet duyulduğu belirtilmiştir. Olumsuz ya da endişe verici herhangi bir ortak nokta görülmemekte, konaklamanın keyifli ve beklentileri karşılayan bir deneyim olduğu öne çıkmaktadır.
Star
Star
Star
Star
Star
Mükemmel
Villa sahibi olsun çalışan personeller olsun çok yardımcı oldular konum olarak bütün ihtiyaçlariniza yakın tavsiye ederim
Abdullah E.
Star
Star
Star
Star
Star
Saunayı da kullandık, çok güzeldi. Isıtmalı havuz özellikle akşamları çok keyifliydi...
Alperen K.
Star
Star
Star
Star
Star
İyi vakit geçirdik. Ev sahibi girişte yardımcı oldu. İletişimi iyi bulduk.
Zeynep K.
Star
Star
Star
Star
Star
Ceren Hanım iletişim konusunda bizi bekletmedi. Nevresimler ve ortak alanlar beklediğimiz kadar temizdi. Genel olarak içimize sindi. Dışarıdaki alan sakin ve güzeldi. Akşam sohbetleri için çok uygundu. Evde iyi zaman geçirdik, evde kendimizi iyi hissettik. Jakuziyi çok sevdik! Kendi alanımızda kalmak çok iyi geldi. Ailece vakit geçirirken iyi oldu. Evden memnun ayrıldık, evde kendimizi iyi hissettik. Biz çok memnun kaldık. Dışarıdaki barbekü bölümü çok işimize yaradı kullanışlı bulduk. Nevresimler ve ortak alanlar temizlik açısından iyiydi.
Servet P.
Star
Star
Star
Star
Star
Havuzu çok sevdik. Isıtmalı olması da ayrıca güzeldi. Genel olarak keyifli birkaç gün geçirdik, genel olarak içimize sindi. İlanda gördüğümüz detaylar genel olarak doğruydu.
Mehmet T.
Star
Star
Star
Star
Star
Dışarıda yemek istediğimizde fazla uzaklaşmadık...
BURAK C.
Star
Star
Star
Star
Star
Evin bahçesi evde en sevdiğimiz bölümlerden biri oldu. Dışarı çıkmadığımız saatlerde iyi oldu. Dışarıdaki alan çok sevdik. Kahve içmek için iyi bir yerdi.
Erdem K.
Star
Star
Star
Star
Star
Memnun ayrıldık.
Gökhan S.
Star
Star
Star
Star
Star
İyi birkaç gün geçirdik, düşündüğümüzden daha keyifli geçti. Balkonu güzel ve kullanışlıydı.
ali d.
Star
Star
Star
Star
Star
Genel olarak burayı sevdiğimizi söyleyebiliriz. Konumdan memnun kaldık. Görseller gerçeğe yakındı eve gidince farklı bir şey çıkmadı. Fatih Bey iletişim konusunda bizi bekletmedi.
Sinem T.
Star
Star
Star
Star
Star
Ev sahibi çok ilgiliydi. Rezervasyon sırasında iletişim rahat ilerledi. Açıkçası keyifli birkaç gün geçirdik, bizim için keyifli bir tatil oldu. Fotoğraflar genel olarak doğruydu. Eve gidince farklı bir şey çıkmadı.
enes y.

Basit Konaklama Turizm İşletmesi Belgesi

2022-7-0213

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler