Menü simgesi

Kaş Üzümlü'de Huzurlu Doğa İçerisinde, Özel Havuzlu, Balayı Villası

Antalya, Kaş

İlan No: 46084
Kaş Üzümlü'de Huzurlu Doğa İçerisinde, Özel Havuzlu, Balayı Villası - 1
Kaş Üzümlü'de Huzurlu Doğa İçerisinde, Özel Havuzlu, Balayı Villası - 2
Kaş Üzümlü'de Huzurlu Doğa İçerisinde, Özel Havuzlu, Balayı Villası - 3
aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi
Kurallar
kural tipi simgesi
Kural TipiKatı [İncele]
giriş simgesi
Giriş Saati16:00
çıkış simgesi
Çıkış Saati10:00
depozito simgesi
Depozito₺5.000,00
temizlik ücreti simgesi
Temizlik Ücreti₺3.000,00

Açıklama

   Kaş Üzümlü ve Çayköy arasında yer alan, özel havuzu tam korunaklı balayı villamızdır. Canlı renkler ile dizayn edilmiş olan villamız, misafirlerimize konforlu bir tatil sunabilmek için özenle tasarlanmıştır.


Mutfak ve Salon Bilgileri; 

    Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yeterli mutfak araç gereçleri ve ayrıca salonumuzda TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.


Yatak Odaları;

   1. Yatak Odası; Çift kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, jakuzi, makyaj masası, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.


Havuz Bilgileri; 

    Villamızda 3,5 * 9 metre ebatlarında 1,5 metre derinliğinde havuzu bulunmaktadır.


Hasar Depozitosu; 

   Villaya girişte nakit olarak 5000 TL depozito alınmaktadır. Çıkış esnasında her hangi bir problemle karşılaşılmadığı taktirde nakit olarak depozitonuz geri iade edilir.


Giriş ve Çıkış Saatleri;

   Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00'dır. Villalarımızın temizliklerinin, gerekli kontrollerinin, eksiklerinin tamamlanması için saatlere uymak zorunludur.


Genel Bilgiler;

   Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size konaklama yapacağınız gün temiz ve hazırlanmış olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.

   Not; Tüm sezonda minimum kiralama süresi 3 gecedir. 7 geceden daha az konaklamalar için ekstra 3000 TL temizlik ücreti talep edilir.

Konut İzin Belgesi

07-6688

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler