Menü simgesi

Kaş Üzümlü'de Harika Doğa Manzaralı, Özel Havuzlu, Jakuzili Villa

Antalya, Kaş

İlan No: 44820
Kaş Üzümlü'de Harika Doğa Manzaralı, Özel Havuzlu, Jakuzili Villa - 1
Kaş Üzümlü'de Harika Doğa Manzaralı, Özel Havuzlu, Jakuzili Villa - 2
Kaş Üzümlü'de Harika Doğa Manzaralı, Özel Havuzlu, Jakuzili Villa - 3
aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi
Kurallar
kural tipi simgesi
Kural TipiKatı [İncele]
giriş simgesi
Giriş Saati16:00
çıkış simgesi
Çıkış Saati10:00
depozito simgesi
Depozito₺3.000,00
temizlik ücreti simgesi
Temizlik Ücreti₺2.500,00

Açıklama

Villamız

   Kaş Kalkan Üzümlü Mahallesi'nde konumlu Villa Çavuş, jakuzili, korunaklı balayı tatil villasıdır. Doğa içerisinde konumlu, kısmen panoramik deniz manzaralı villamız, balayı çiftleri ve mahremiyetine önem veren aileler için ideal bir tatil villası seçeneği sunmaktadır.


Mutfak ve Salon Bilgileri;

   Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.


Yatak Odası Bilgileri;

   1.Yatak Odası;  Suit yatak odasıdır. 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, saç kurutma makinası, jakuzi, banyo, tuvalet ve havuz terasına çıkış bulunmaktadır.


Havuz Bilgileri;

   Villamızda, 4 * 8 metre ebatlarında 1,50 metre derinliğinde havuz bulunmaktadır.


Hasar Depozitosu;

   Villaya girişte nakit olarak 3000 TL hasar depozitosu alınmakta olup çıkışınız esnasında yapılan kontroller sonucu herhangi bir hasar tespit edilmediği taktirde nakit olarak paranız geri iade edilir.


Giriş ve Çıkış Saatleri;

   Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00'dır. Villalarımızın temizliklerinin, gerekli kontrollerinin, eksiklerinin tamamlanması için saatlere uymak zorunludur.


Genel Bilgiler;

   Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size konaklama yapacağınız gün temiz ve hazırlanmış olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.

   Not; Tüm sezonda minimum kiralama süresi 3 gecedir. 7 geceden daha az konaklamalar için ekstra 2500 TL temizlik ücreti talep edilir.


Yaklaşık Lokasyon Mesafeleri:


Havalimanı(Dalaman ) 120 km


Havalimanı(Anralya) 220 km


Şehir Merkezi 10 km

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler