Menü simgesi
4.7
Star
Star
Star
Star
Star
3 yorum

Kaş Üzümlü'de Doğayla Baş Başa, Özel Havuzlu, Jakuzili, Balayı Villası

Antalya, Kaş

İlan No: 44239
Kaş Üzümlü'de Doğayla Baş Başa, Özel Havuzlu, Jakuzili, Balayı Villası - 1
Kaş Üzümlü'de Doğayla Baş Başa, Özel Havuzlu, Jakuzili, Balayı Villası - 2
Kaş Üzümlü'de Doğayla Baş Başa, Özel Havuzlu, Jakuzili, Balayı Villası - 3
aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi
Kurallar
kural tipi simgesi
Kural TipiKatı [İncele]
giriş simgesi
Giriş Saati16:00
çıkış simgesi
Çıkış Saati10:00
depozito simgesi
Depozito₺5.000,00
temizlik ücreti simgesi
Temizlik Ücreti₺2.500,00

Açıklama

  Antalya'nın eşsiz tatil beldelerinden birisi olan Kaş Üzümlü mevkiinde bulunan 4 kişi kapasiteli, doğa içerisinde jakuzili olup, çekirdek ailelerimize ve balayı çiftlerine uygundur. 

Hayallerinizin ötesinde bir tatil için geç kalmayın.


24 31 mayıs 2026 tarihleri bayram haftası olduğu için 7 gece olarak kiralanacaktır.


           Oda Bilgileri; 

           1. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, jakuzi, tv, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır.

           2. Yatak Odası; 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, klima ve banyo-wc bulunmaktadır

Mutfak ve Salon Bilgileri;

         Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yeterli mutfak araç gereçleri ve ayrıca salonumuzda TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.  

Havuz Bilgileri; 

         Villamızda 4 * 10 metre ebatlarında 1.50 metre derinliğinde havuzu bulunmaktadır. 


 Hasar Depozitosu; 

         Villaya girişte nakit olarak 5.000 TL depozito alınmakta olup çıkışınız esnasında herhangi bir hasar, kayıp vb. ile karşılaşılmadığı taktirde sizlere geri iade edilir.

 Önemli Bilgiler;

         Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size temiz konaklamaya hazır olarak teslim edilmektedir.

NOT: Tüm sezonda minimum kiralama süresi 3 gecedir. 7 geceden az konaklamalar için ekstra 2500 TL temizlik ücreti talep edilir.

Giriş Saati: 16:00

Çıkış Saati: 10:00

Yorumlar

Star
4.7(3 Yorum)
Temizlik4.7
cleanliness
İletişim4.7
communication
Konum4.3
location
Doğruluk4.3
accuracy
Kalite/Fiyat4.3
value
Star
Star
Star
Star
Star
Genel temizlik gayet temiz görünüyordu. Son gün geldiğinde iyi vakit geçirdik.
Fatmanur I.
Star
Star
Star
Star
Star
Bahçedeki havuz çok keyifliydi. Genel olarak ev bize uydu. Dışarıdaki alan bize çok iyi geldi ve burada epey vakit geçirdik. Rezervasyon ekibi süreçte yardımcı oldu, her şey için teşekkürler.
Yiğit A.
Star
Star
Star
Star
Star
Seçimimizden memnun kaldık, tekrar gelmek isteriz. Manzara çok hoşumuza gitti ve uzun uzun izlediğimiz oldu. Bahçedeki oturma alanı evde en sevdiğimiz bölümlerden biri oldu. Kahve içmek için hoş bir yerdi, teşekkürler.
İbrahim K.

Konut İzin Belgesi

07-7010

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler