tatildegüven'le seyahatinizi koruma altına alıyoruz. İncele

Kaş Kördere'de Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Lüks Villa

Antalya, Kaş

İlan No: 43835
Kaş Kördere'de Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Lüks Villa
Kaş Kördere'de Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Lüks Villa
Kaş Kördere'de Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Lüks Villa
arrows
arrows

Açıklama

 Kalkan'ın panoramik deniz manzarasına sahip Kördere bölgesinde yer alan Villamız, konfor ve şıklığı bir araya getiren özel bir tatil villasıdır. 3 yatak odası ve 6 kişilik konaklama kapasitesiyle, aileler ve arkadaş grupları için ideal bir seçenektir. Villanın geniş terasında yer alan özel havuz, Akdeniz’in sıcak güneşi altında serinleme imkânı sunarken, her an büyüleyici deniz manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.


Mutfak ve Salon Bilgileri;

   Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.


Yatak Odaları; 

    1.Yatak Odasi; 1 adet çift kisilik yatak, klima, komodin, elbise dolabi, makyaj masasi, banyo ve tuvalet bulunmaktadir.

    2.Yatak Odasi; 1 adet çift kisilik yatak, klima, komodin, elbise dolabi, makyaj masasi, banyo ve tuvalet bulunmaktadir.


    3.Yatak Odasi; 2 adet tek kisilik yatak, klima, komodin, elbise dolabi, makyaj masasi, banyo ve tuvalet bulunmaktadir.

Havuz Bilgileri; 

    Villamızda 4 * 8 metre ebatlarında 1,50 metre derinliğinde havuzu bulunmaktadır.


Hasar Depozitosu; 

   Villaya girişte nakit olarak 4000 TL depozito alınmaktadır. Çıkış esnasında her hangi bir problemle karşılaşılmadığı taktirde nakit olarak depozitonuz geri iade edilir.


Giriş ve Çıkış Saatleri;

   Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00'dır. Villalarımızın temizliklerinin, gerekli kontrollerinin, eksiklerinin tamamlanması için saatlere uymak zorunludur.


Genel Bilgiler;

   Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size konaklama yapacağınız gün temiz ve hazırlanmış olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.

   Not; Tüm sezonda minimum kiralama süresi 3 gecedir. 5 geceden daha az konaklamalar için ekstra 4500 TL temizlik ücreti talep edilir.

Benzer Kategoriler

Benzer İlanlar