Antalya, Kaş
İlan no: #11882
Çocuklu aileler için ideal
İlan, çocukların güvenli bir tatil geçirmesine katkıda bulunacak birçok olanak barındırıyor
Açıklama
5 gece altı konaklamalarda 2000₺ temizlik ücreti talep edilir.
PARÇALI ÖDEMELERDE KAPIDA ÖDEME TUTARI GİRİŞ GÜNÜNDEN 1 AY ÖNCESİNDE IBANA HAVALE YAPILMALIDIR. 1 AY ÖNCESİNDEN YAPILMAYAN ÖDEMELERDE REZERVASYON İPTAL EDİLİR, ÖN ÖDEME İADE EDİLEMEZ. EVE GİRİŞ 16:00 EVDEN ÇIKIŞ 10:00'DIR. BAYRAMLARDA 8 GECE KİRALANMAKTADIR. KAPASİTENİN ÜZERİNDE KİŞİ KESİNLİKLE KABUL EDİLEMEZ.
Kalkan’ın Kızıltaş'ta en güzel yerinde konumlandırılmış villa da, LCD ekran televizyon, DVD Player, Digitürk, ücretsiz internet bağlantısı ve her odasında klima mevcuttur. İhtiyaç duyduğunuz takdirde en yakın market ise 600 metre kadar yakınızdadır. Villamızın özel bahçesinde barbekü yakabilir, keyifli sohbetlerinizin eşlik edeceği yemeklerinizi huzurla yiyebilirsiniz. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, klima ve banyo yer almaktadır. 2. Yatak Odası: 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, klima ve banyo yer almaktadır. 3. Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, klima ve banyo yer almaktadır. Salon: 1 adet oturma grubu, yemek masası, LCD TV, uydu alıcı, DVD player, salondan havuza çıkış ve ortak kullanım tuvalet bulunmaktadır. Mutfak: Buzdolabı, bulaşık makinesi, ankastre set, mikrodalga fırın, kettle, 6 kişilik yemek takımı, ve tüm mutfak gereçleri yeteri kadar bulunmaktadır. Havuz: Bahçe içerisinde 5.9 X 3.85 metre ölçülerinde, 23 m2 büyüklüğünde, 1.75 metre derinliğinde özel yüzme havuzu yer almaktadır. Bahçe: Özel bahçe içerisinde yüzme havuzu, güneşlenme alanı, duş, 6 adet şezlong, 3 adet şemsiye, 6 kişilik bahçe masası ve barbekü bulunmaktadır.
Daha Fazlasını Göster
Seyahat Güvencesi
Rezervasyon öncesinden başlayarak, konaklamanızın bitişine kadar tatilinizin güvenli ve keyifli geçmesi için yanınızdayız.
Daha fazla bilgi edinin.Villa
tür
7 kişi
en fazla
5 gece
en az
3
oda
3
banyo
4
yatak
Ev Konsepti
Restoran
600m
Market
600m
Deniz / Plaj
2km
Havuz Boyutları
Havuz
Özel Havuz
Etkinlik
Barbekü / Mangal
İnternet
TV
Villa
Ütü & Ütü Masası
Balkon
Özel
Doğa Manzaralı
Kalabalık Aileler İçin Uygun
2023 Fiyatı Güncel İlanlar
Isıtma/Soğutma
Klima
Olanakların Hepsini Gör
0-2 Yaş Bebek
Uygun
Etkinlik
Düzenlenemez
Sigara
İçilemez
2-12 Yaş Çocuk
Uygun
Evcil Hayvan
Uygun Değil
Kural Tipi
Katı [incele]
Giriş Saati
16:00
Çıkış Saati
10:00
Depozito
4.000,00₺
Boş Günler
Dolu Günler
Benzer Kategoriler
Benzer Kategoriler
Aradığını bulamadıysan aşağıdaki kiralık villa kategorilerini de inceleyebilirsin
2.187,50₺/ Şubat ayı gecelik
toplam4.187,50₺
tatildegüven‘le seyahatinizi koruma altına alıyoruz.
Giriş
Çıkış
Misafir Sayısı
2.187,50₺/ Şubat ayı gecelik
Rezervasyonunuz onaylanana kadar hiçbir ödeme yapmazsınız.
Tüm rezervasyonlarınız %100 para iadesi güvenceli
Benzer İlanlar