Menü simgesi

Kaş İslamlar'da Kartpostallık Dağ Manzaralı, Özel Havuzlu, Lüks Villa

Antalya, Kaş

İlan No: 45144
Kaş İslamlar'da Kartpostallık Dağ Manzaralı, Özel Havuzlu, Lüks Villa - 1
Kaş İslamlar'da Kartpostallık Dağ Manzaralı, Özel Havuzlu, Lüks Villa - 2
Kaş İslamlar'da Kartpostallık Dağ Manzaralı, Özel Havuzlu, Lüks Villa - 3
aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi
Kurallar
kural tipi simgesi
Kural TipiKatı [İncele]
giriş simgesi
Giriş Saati16:00
çıkış simgesi
Çıkış Saati10:00
depozito simgesi
Depozito₺5.000,00
temizlik ücreti simgesi
Temizlik Ücreti₺3.000,00

Açıklama

Villa Hakkında:

Antalya'nın eşsiz tatil beldelerinden birisi olan Kaş Kalkan'ın İslamlar mevkiinde bulunmaktadır. Toplamda 6 kişi kapasiteli, aileniz ve arkadaşlarınız ile keyifli bir tatil geçireceğiniz şirin doğa içerisinde bir villadır. 


Oda Bilgileri; 

          1. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, TV, elbise dolabı, komodin, makyaj masası ve saç kurutma makinası, klima, banyo ve wc bulunmaktadır.

           2. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, TV, elbise dolabı, komodin, makyaj masası ve saç kurutma makinası, klima, banyo ve wc bulunmaktadır.

           3. Yatak Odası; 2 adet tek kişilik yatak, TV, elbise dolabı, komodin, makyaj masası ve saç kurutma makinası, klima, banyo ve wc bulunmaktadır.

          

Mutfak ve Salon Bilgileri; 

         Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yeterli mutfak araç gereçleri ve ayrıca salonumuzda TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.

Havuz Bilgileri; 

         Villamızın, 4,5 * 10 metre ebatlarında 1,5 metre derinliğinde havuzu bulunmaktadır.

Hasar Depozitosu; 

         Villaya girişte nakit olarak 5,000 TL depozito alınmakta olup çıkışınız esnasında herhangi bir hasar, kayıp vb. ile karşılaşılmadığı taktirde sizlere geri iade edilir.

Genel Bilgiler; 

         Villamızda elektrik, su ve tüp gaz kullanımlarınız haftalık ücrete dahildir. Villamız sizlere tertemiz ve her odasına havlu nevresim vb eşyalar bırakılmış şekilde teslim edilmektedir. Günlük olarak villa görevlisi havuz ve bahçe bakımını yapmaktadır. 

NOT: Tüm sezonda minimum kiralama süresi 4 gecedir. 5 geceden daha az konaklamalar için ekstra 3.500 TL temizlik ücreti talep edilir.

Giriş Saati: 16:00

Çıkış Saati: 10:00

07-2690

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler