tatildegüven'le seyahatinizi koruma altına alıyoruz. İncele

Kaş İslamlar'da Ferah Bahçeli, Özel Havuzlu, Ahşap Yapılı Villa

Antalya, Kaş

İlan No: 31333
Kaş İslamlar'da Ferah Bahçeli, Özel Havuzlu, Ahşap Yapılı Villa
Kaş İslamlar'da Ferah Bahçeli, Özel Havuzlu, Ahşap Yapılı Villa
Kaş İslamlar'da Ferah Bahçeli, Özel Havuzlu, Ahşap Yapılı Villa
arrows
arrows

Açıklama

Minimum konaklama süresi 5 gecedir. 7 gece altı konaklamalarda girişte nakit olarak ₺2.000 temizlik ücreti alınmaktadır.

Kalkan İslamlar Köyü’nde bulunan özel bir yazlıktır. Doğa içinde bulunan taş ve ahşap yapılı, jakuzili, havuzu korunaklı villamız 3 odalı 6 kişiliktir.

Kalkan kiralık villamıza market, manav, restoranlar sadece 5 dakika yürüyüş mesafesindedir. Villamızda otopark, geniş bahçe, muhteşem doğa ve yeşillik manzarası vardır. Kalkan merkez, liman, plajlar araba ile 10 - 20 dakika mesafesindedir.


1. Yatak odası: 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, saç kurutma makinası, klima, banyo ve tuvalet mevcuttur. Bu odamızda jakuzi vardır.


2. Yatak odası: 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, saç kurutma makinası, klima, banyo ve tuvalet mevcuttur.


3. Yatak odası : 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, saç kurutma makinası, klima, ortak kullanımlı banyo, ve tuvalet(odanın dışında) mevcuttur.


Havuz Boyutları 9 m X 3.5 m, Derinlik: 1.50 m'dir.


3.000 Türk Lirası veya değerinde diğer yabancı para birimi kırık, dökük, hasar, zayi, kayıp vs. için villaya girişte kapora olarak yetkili kişi tarafından alınır. Herhangi bir problem olmadığı durumda çıkış saatinde ödemiş olduğunuz rakam size İslamlar yazlık villamızda geri teslim edilir.

Benzer Kategoriler

Benzer İlanlar