Kaş İslamlar'da Doğa ve Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Kiralık Villa
Antalya, Kaş
İlan No: 22408



Açıklama
5 gece ve altı konaklamalarda 4000₺ temizlik ücreti talep edilir.
Kalkan'ın eşsiz güzelliklerini doyasıya yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunan bu yazlık villa, deniz ve doğa manzarası, korunaklılık ve özel havuz gibi unsurları bir araya getiriyor. Kalkanın yüksek kesiminde yer alan eşsiz deniz manzarası ve lüks tasarımıyla tatil imkanı sunuyor Kiralık villamız 3 yatak odalı olup 6 kişi kapasitesindedir.
Villamız oldukça büyük bir sonsuzluk havuzuna sahip olup ve havuzun içinde gömülü bir köşke sahiptir.
Villamızda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ekipmanlar mevcuttur.
Yorumlar
5.0(5 Yorum)
AI
Değerlendirme Özeti
Misafirler genel olarak villadan son derece memnun kalmış ve tüm değerlendirme kategorilerinde tam puan vermiştir. En çok öne çıkan olumlu yönler arasında havuzun büyüklüğü ve temizliği, villanın konumu, sessiz ve sakin ortamı, modern ve eksiksiz donanımı ile ev sahibinin hızlı iletişimi yer almaktadır. Ortak olarak belirtilen tek küçük zorluk, eve giden yolun son kısmının dik ve stabilize olmasıdır, ancak bu durum manzaranın güzelliğiyle dengelenmektedir. Tatilciler için huzurlu, doğayla iç içe ve konforlu bir konaklama deneyimi sunduğu vurgulanmaktadır.
Kalkan'ın o nemli sıcağından sonra İslamlar'ın havası ilaç gibi geldi. Villanın konumu sayesinde akşamları klima açmaya bile gerek duymadık, püfür püfürdü. Sabah kahvaltısını deniz manzarasına karşı yapmak, akşam gün batımını havuz başında izlemek inanılmaz keyifli. Eşyalar gayet modern ve temizdi. Tek tavsiyem gelirken market alışverişinizi aşağıdan yapıp çıkın, yukarıda seçenekler biraz daha sınırlı ama köy bakkalı da iş görüyor.
nehir g.
Balayımız için tercih ettik ve iyi ki de burayı seçmişiz. En büyük korkumuz havuzun dışarıdan görünüp görünmemesiydi ama tam anlamıyla korunaklıydı, çok rahat ettik. Jakuzi keyfi ve akşam sessizliği harikaydı. Doğa ile iç içe olduğu için börtü böcek olur mu diye endişelenmiştim ama sineklikler vs her şey düşünülmüş. Bizim için unutulmaz bir tatil oldu, seneye evlilik yıldönümümüzde tekrar gelmek istiyoruz.
Olcay B.
Ev gerçekten fotoğraflardaki gibi, eksiği yok fazlası var. Havuzu her sabah erkenden temizlendi, biz uyanmadan pırıl pırıl oluyordu. Yalnız eve giden yolun son 100 metresi biraz dik ve stabilize, ilk başta arabayla çıkarken biraz zorlandık ama sonra alıştık. Zaten manzaranın güzelliği o yolu unutturuyor :) Ev sahibi de girişten çıkışa kadar her sorumuza anında dönüş yaptı. Kafa dinlemek isteyenler için ideal
Yankı S.
valla ne yalan söyleyeyim beklediğimden çok daha güzel geçti. havuzun büyüklüğü bize yetti de arttı bile. mutfakta her türlü araç gereç var, kendi yemeğimizi kendimiz yaptık genelde. sadece akşamları arabayla kalkan merkeze inmek biraz sürüyor o yüzden biz genelde villada takıldık. sessiz sakin tam kafa dinlemelik bi yer, gürültü patırtı yok.
Tolga Ç.
İslamlar bölgesini bilen bilir, havası ve suyu başkadır. Bu villa da bölgenin hakkını veriyor. Çocuklar havuzdan çıkmak bilmedi, biz de eşimle verandada manzaranın tadını çıkardık. İnternet hızı, o bölgeye göre şaşırtıcı derecede iyiydi, işlerimi uzaktan halledebildim. Temizlik konusunda da hassasızdır, giriş yaptığımızda ev mis gibi kokuyordu. Fiyat/performans olarak kesinlikle tavsiye ederim.




