Menü simgesi

Kaş Bezirgan'da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Balayı Villası

Antalya, Kaş

İlan No: 42845
Kaş Bezirgan'da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Balayı Villası - 1
Kaş Bezirgan'da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Balayı Villası - 2
Kaş Bezirgan'da Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu, Balayı Villası - 3
aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi
Kurallar
kural tipi simgesi
Kural TipiKatı [İncele]
giriş simgesi
Giriş Saati16:00
çıkış simgesi
Çıkış Saati10:00
depozito simgesi
Depozito₺4.500,00
temizlik ücreti simgesi
Temizlik Ücreti₺3.500,00

Açıklama

Kalkan Kördere mevkisinde bulunan Villa konumu itibarı ile muhteşem deniz ve adalar manzarasına sahip , 1 yatak odalı 2 kişi kapasiteli balayı villasıdır. Şık ve sade mimariye sahip olan villamız hayalinizdeki balayı için doğru adreslerden biridir. 


Mutfak ve Salon Bilgileri;

   Villamızda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Salonumuzda; TV, oturma grubu, sehpa vb. eşyalar bulunmaktadır.


Yatak Odaları;

   1.Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak ,Gardırop, komodin, makyaj masası, jakuzi, klima ,banyo ve Wc bulunmaktadır.


Havuz Bilgileri;

   Villamızda, 7 * 4 metre ebatlarında 1,55 metre derinliğinde yüzme havuzu bulunmaktadır.


Hasar Depozitosu;

   Villaya girişte nakit olarak 4500 TL hasar depozitosu alınmakta olup çıkışınız esnasında yapılan kontroller sonucu herhangi bir hasar tespit edilmediği taktirde nakit olarak paranız geri iade edilir.


Giriş ve Çıkış Saatleri;

   Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00'dır. Villalarımızın temizliklerinin, gerekli kontrollerinin, eksiklerinin tamamlanması için saatlere uymak zorunludur.


Genel Bilgiler;

   Havuz ve bahçe bakımı günde bir kez görevliler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Elektrik, su, gaz ücretleri fiyatlara dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villa size konaklama yapacağınız gün temiz ve hazırlanmış olarak teslim edilmekte ve haftada bir kez temizlenmektedir.

   Not; Tüm sezonda minimum kiralama süresi 3 gecedir. 7 geceden daha az konaklamalar için ekstra 3500 TL temizlik ücreti talep edilir.

Konut İzin Belgesi

07-10294

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler