Menü simgesi
4.2
Star
Star
Star
Star
Star
6 yorum

Kaş Sarıbelen'de Doğayla Baş Başa, Özel Havuzlu, Jakuzili Villa

Antalya, Kaş

İlan No: 14403
Kaş Sarıbelen'de Doğayla Baş Başa, Özel Havuzlu, Jakuzili Villa - 1
Kaş Sarıbelen'de Doğayla Baş Başa, Özel Havuzlu, Jakuzili Villa - 2
Kaş Sarıbelen'de Doğayla Baş Başa, Özel Havuzlu, Jakuzili Villa - 3
aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi
Kurallar
kural tipi simgesi
Kural TipiKatı [İncele]
giriş simgesi
Giriş Saati16:00
çıkış simgesi
Çıkış Saati10:00
depozito simgesi
Depozito₺5.000,00
temizlik ücreti simgesi
Temizlik Ücreti₺3.000,00

Açıklama

7 Gece altı konaklamalarda girişte nakit olarak ₺3.000 temizlik ücreti bulunmaktadır.

Hasar depozitosu olarak 5000 TL girişte alınmakta ve herhangi hasar olmaması durumunda çıkışta iade edilmektedir.

Villamız Kalkan Sarıbelen mevkisin de bulunmaktadır. Yazlık villamız 2 yatak odalı 4 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Doğa içerisinde bulunan şehrin gürültüsünden uzak hem yeşillikler içerinde olan villamız havuz terası muhafazakar olup dışarıdan görünmemektedir. Özel yüzme havuzunda oldukça rahat güneşlenme havuz terasına sahiptir. Ayrıca çift kişilik yatak odasında 2 kişilik jakuzi bulunmaktadır. Doğa içinde huzur ve rahatlık arayanlar için muazzam bir seçenek olacaktır yazlık villamız.

Yatak Odaları

1. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, komodin, jakuzi bulunmaktadır. Banyo ve tuvalet ortak kullanımdır.

2. Yatak Odası : 2 adet tek kişilik yatak, klima, komodin, makyaj masası bulunmaktadır. Banyo ve tuvalet bulunmaktadır.

Salon : Salonumuzda oturma grubu, LCD TV, klima, sehpa bulunmaktadır. Havuz terasına çıkış yapılabilmektedir.

Mutfak : Modern Amerikan mutfakta buz dolabı, bulaşık makinası, 4'lü ocak, fırın, mikrodalga fırın, ekmek kızartma makinası, kettle, 4 kişilik yemek masası, yemek takımları, çatal ve bıçak takımları, tencere ve tava takımları, bardaklar bulunmaktadır.

Havuz : Havuz terası korunaklı olup dış taraftan gözükmemektedir. Villamızın havuz terasında şezlong, şemsiye, mangal ve oturma grubu bulunmaktadır. (havuzdaki oyuncaklar görsel amaçlı bulunmaktadır.)

Bahçe : Bahçe içerisinde 4 adet şezlong, güneş şemsiyesi, özel yüzme havuzu, 4kişilik yemek masası, bahçe mobilyası bulunmaktadır.

Yorumlar

Star
4.2(6 Yorum)
Temizlik4
cleanliness
İletişim4.7
communication
Konum4.3
location
Doğruluk4.5
accuracy
Kalite/Fiyat4.5
value
AI

Değerlendirme Özeti

Misafirler genel olarak konaklamadan memnun kalmış ve ortalama puanlar 4 ile 5 arasında değişmektedir. En çok beğenilen özellikler arasında havuz, teras, jakuzi, doğa manzarası ve bahçe gibi dinlenme alanları ile rezervasyon ve destek ekibinin ilgisi yer almaktadır. Temizlik konusunda genel olarak olumlu yorumlar yapılmış, ancak puanlar ortalamanın biraz üzerinde kalmıştır. Konumun bilinirliği ve evin doğruluğu da olumlu şekilde vurgulanırken, olumsuz ya da endişe verici bir konuya rastlanmamıştır.
Star
Star
Star
Star
Star
Market yürüme açısından biraz uzak kalıyor, bunu bilerek geldiğimiz için çok dert etmedik. Ev fotoğraflardaki gibiydi.
Ercan K.
Star
Star
Star
Star
Star
Akşamları bahçede oturduk, çok iyi geldi.
Serdar D.
Star
Star
Star
Star
Star
Jakuzi evde en beğendiğimiz şeylerden biri oldu. Teras evde en çok vakit geçirdiğimiz yerlerden biri oldu. Doğa manzarası çok güzeldi. Barbekü imkanı olmasını beğendik. Bizimle ilgilenen kişi ihtiyacımız olduğunda yardımcı oldu.
Kamil A.
Star
Star
Star
Star
Star
Konumu bildiğimiz için ihtiyaçları önceden alıp geldik. Gün içinde en çok havuzu kullandık. Nevresim ve genel temizlik konusunda memnun kaldık. Çok memnun kaldık, genel olarak içimize sindi.
Ceyda B.
Star
Star
Star
Star
Star
Destek ekibi süreçte yardımcı oldu. Havuz başında çok güzel vakit geçirdik. Sabah kahvesini bahçede içmek çok güzeldi. Teras evde en çok vakit geçirdiğimiz yerlerden biri oldu.
Cemil A.
Star
Star
Star
Star
Star
Arabayı rahatça bırakabildik. Rezervasyon ekibi çok ilgiliydi.
Merve P.

Konut İzin Belgesi

07-7989

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler