Sapanca Mahmudiye'de Huzurlu Doğada, Isıtmalı Havuzlu, Ahşap Villa
Sakarya, Sapanca
%10 İndirimli
İlan No: 42368



Açıklama
Sapanca TEM gişelerine 5 dakika, Sapanca gölü, restoranlar ve Bağdat caddesine 10 dakika mesafede villalarımız, tamamı kendine ait havuzları, bahçesi ile sizi karşılamaktadır. Bahçelerin de barbekü ve çardakları, tesisin her yerinde kullanabileceğiniz kablosuz internet mevcuttur.
Mekan;
Zemin Kat: Oturma odası, mutfak, çift kişilik yatak, balkon ve bahçeye çıkış.
İkinci Kat: Ebeveyn banyolu yatak odası, oturma alanı.
Tesisimiz de 24 saat Güvenlik ve Resepsiyon hizmeti, ayrıca otopark alanları ve her villaya ait barbekü ve kamelyalarımız bulunmaktadır.
Yorumlar
5
4 Yorum
Valla villa tam huzur yuvası çıktı doğayla iç içe, ısıtmalı havuzu sayesinde ister yaz ister kış yüzüyorsun, tertemiz bir ortam. Ahşap yapısı çok samimi hissettiriyor; sabahları bahçeye çıkıp kahve içmek tam rahatlama modu.
ömer osman m.
Konum maşallah baya elverişli: hem doğa içinde hem de merkeze ve göle yakın, ulaşımı kolay. Ev içi düzeni, mutfak donanımı falan tam; barbekü, çardak, bahçe her şey düşünülmüş. Ne yorgunluk, ne stres sadece keyif.
ilayda y.
ailem ve benim için güzel bir tatil oldu her şeyden çok memnun kaldık havuzu gayet sıcaktı çok keyif aldık
Ata Y.
her şey çok güzeldi çok menun kaldık hava soğuk olmasına rağmen havuz çok sıcaktı