Menü simgesi
5.0
Star
Star
Star
Star
Star
2 yorum

Kuşadası'nda Merkezi Konumda, Plaja Yakın, Kiralık Lüks Suit

Aydın, Kuşadası

İlan No: 32890
Kuşadası'nda Merkezi Konumda, Plaja Yakın, Kiralık Lüks Suit - 1
Kuşadası'nda Merkezi Konumda, Plaja Yakın, Kiralık Lüks Suit - 2
Kuşadası'nda Merkezi Konumda, Plaja Yakın, Kiralık Lüks Suit - 3
aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi
Kurallar
kural tipi simgesi
Kural TipiKatı [İncele]
giriş simgesi
Giriş Saati16:00
çıkış simgesi
Çıkış Saati10:00
depozito simgesi
Depozito₺0,00
temizlik ücreti simgesi
Temizlik Ücreti₺0,00

Açıklama

Kuşadası'nın en renkli ambiyansına sahip Kadınlar Denizi mevkiinde yer alan tatil evimiz, denize 100 m mesafede olup, çekirdek aileler ve balayı çiftleri için güzel bir seçenektir. Modern tarzda döşenmiş 1 yatak odası, 1 salon ve 1 banyo tuvaleti ile 3 kişi konaklamaya uygundur. Tüm temel mutfak malzemeleri mevcuttur. Her odada klima bulunmaktadır. Fiyatlara Wi-Fi internet, elektrik, su kullanımı dahildir. Merkezi konumumdaki tatil evimizde, yürüme mesafesindeki restoran ve kafelere de kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.


Tesiste mobilya, dekorasyon ve tesis içerisinde konumu ve bulunduğu kat değişiklik gösterebilmekle beraber aynı standartlarda dekore edilmiş 12 adet tatil evi mevcuttur. Birden çok tatil evi kiralamak isteyen aileler için uygundur.


Ünitelerin tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır.

Yorumlar

Star
5.0(2 Yorum)
Temizlik4
cleanliness
İletişim5
communication
Konum4.5
location
Doğruluk4.5
accuracy
Kalite/Fiyat5
value
Star
Star
Star
Star
Star
Sahile geçmek istediğimizde fazla yol yapmadık. Araba için ayrılmış yer bizi park yeri aramaktan kurtardı. Evde istediğimiz gibi vakit geçirmek günleri daha rahat geçirdik ve gün içinde plan değiştirmek kolaydı.
Uğur K.
Star
Star
Star
Star
Star
Nevresimler ve ortak alanlar temizlik açısından iyiydi. Denize yürüyerek gittiğimiz oldu. Ev genel olarak doğruydu. İlanla gerçek arasında genel olarak aynı evi bulduk. Otel yerine evde kalmak bu tatilde daha keyifli oldu. Görseller genel olarak doğruydu. Balkon kısmı çok keyifliydi ve kahvemizi burada içtik. Mutfak ve banyo düzenliydi. Genel olarak içimize sindi. Denizi görmek eve ayrı bir hava kattı ve uzun uzun izlediğimiz oldu. Konaklama boyunca güzel vakit geçirdik, düşündüğümüzden daha keyifli geçti. Otel düzenine bağlı olmamak bize daha uygun geldi. Dışarı çıkmadığımız zamanlarda da sıkılmadık.
Berke T.

Konut İzin Belgesi

09-506

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler

Aradığını bulamadıysan aşağıdaki kiralık villa kategorilerini de inceleyebilirsin
Aydın Tatili İçin Daha Fazla Seçenek