Fethiye Ölüdeniz'de Modern Tasarımlı, Özel Havuzlu, 4+1 Konforlu Villa
Muğla, Fethiye
İlan No: 42684




Açıklama
Fethiye Ölüdeniz’de bulunan 4 yatak odalı villamız Hisarönü merkeze sadece 350 metre mesafededir.
1’i ebeveyn olmak üzere 4 banyo ve tuvaleti ile 8 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği bir mekandır.
Konumu itibarıyla muhteşem Babadağ manzarasına sahiptir. Ayrıca geniş bir bahçe içerisinde özel yüzme havuzu ve toplam 2 adet havuz bulunmaktadır.
Yatak odaları ;
1. Yatak Odası : 1 adet Çift kişilik yatak, Klima, Komodin, Elbise Dolabı, ortak banyo/WC
2. Yatak Odası : 1 adet Çift kişilik yatak, Klima, Komodin, Elbise Dolabı, ebeveyn banyo/WC, jakuzi
3. Yatak Odası : 2 adet Tek kişilik yatak, Klima, Komodin, Elbise Dolabı, ortak banyo/WC
4. Yatak Odası : 1 adet Çift kişilik yatak, Klima, Komodin, Elbise Dolabı, ortak banyo/WC
Salon : Oturma grubu ,klima ,LCD TV, uydu alıcısı, kablosuz internet, yemek masası ve sandalyeler yer almaktadır.
Alt Salon Detayları: Bilardo masası, Mini Bar, ortak banyo tuvaleti, kapalı havuz
Mutfak :Modern Açık Amerikan mutfak, buzdolabı, çamaşır makinesi, ankastre fırın, kettle , dörtlü ocak, bulaşık makinesi, çatal, kaşık, bıçak, tencere ve tavalar , yemek takımı ,vb. olup tam donanımlıdır.
Bahçe: Özel yüzme havuzu, şezlong, güneş şemsiyesi, yemek -masa sandalyeleri, langırt, salıncak ve barbekü
Havuz : Özel yüzme havuzunun boyutları 7 m x 4 m; derinliği ise 1.50 cm’dir.
Kapalı Havuz: Genişlik: 2,00 m Uzunluk: 4,00 m Derinlik: 1,50 m
İnternet : Villamızda kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır. Bölgenin internet altyapısından kaynaklı olarak zaman zaman kesintiler yaşanabilir. Genellikle e-posta, sosyal medya, haber siteleri gibi platformlarda sorun yaşanmazken, film izleme veya dosya indirme gibi işlemlerde aksaklıklar olabilir.
Giriş ve Çıkış Saatleri
Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00’dur. Villalarımızın temizliklerinin yanı sıra, gerekli kontrollerinin de yapılıp, eksiklerinin tamamlanması sebebi ile bu saatlere uymak gerekliliği, villa misafirlerimizden önemle rica olunur.
Hasar Depozitosu
Villa ya girişte 10.000 TL nakit hasar depozitosu alınmaktadır. Villada hasar, zayi, kırık vb. gibi durumlar oluşmaması durumunda bu bedel çıkış gününde iade edilmektedir.
NOT: 7 gece altındaki rezervasyonlara ekstra 5.500 TL temizlik ücreti alınmaktadır.
NOT: Günlük 1.500 TL ısıtmalı havuz ücreti mevcuttur.