Menü simgesi
5.0
Star
Star
Star
Star
Star
3 yorum

Fethiye Çiftlik'de Nezih Konumda, Kapalı Havuzlu, Lüks Villa

Muğla, Fethiye

İlan No: 40983
Fethiye Çiftlik'de Nezih Konumda, Kapalı Havuzlu, Lüks Villa - 1
Fethiye Çiftlik'de Nezih Konumda, Kapalı Havuzlu, Lüks Villa - 2
play button

Videolu İlan

aşağı ok simgesi
aşağı ok simgesi

Açıklama

Villa Özellikleri

Mutfak: Açık mutfak olarak tasarlanmıştır. Yemek masası ,buzdolabı, bulaşık makinesi, 4’lü ocak, ankastre fırın, filtre kahve makinesi, 8 kişilik yemek takımı ve tatiliniz süresince ihtiyacınız olabilecek her türlü mutfak eşyası bulunmaktadır. 

Salon: Konforlu oturma grubu, LCD ekran akıllı TV, uydu alıcı, klima ve havuz terasına çıkış bulunmaktadır. 

Koridorda ortak kullanıma açık Wc, kapalı havuz, hamam ve sauna bulunmaktadır. 

1. Yatak Odası: 1 Adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, klima, akıllı TV, jakuzi,  banyo ve balkon bulunmaktadır.

2. Yatak Odası: 2 Adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, klima, akıllı TV, banyo ve balkon bulunmaktadır.

3. Yatak Odası: 1 Adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, klima, akıllı TV, jakuzi,  banyo ve balkon bulunmaktadır.


Genel Bilgiler

Tüm yatak odalarında kişi sayısı kadar havlu ve pike takımları bulunmaktadır.

Açık Havuz: 3.75 m x 9 m büyüklüğünde  ve 1.38 metre derinliğindedir. Havuz bakımı her sabah erken saatte görevli personel tarafından yapılmaktadır. 

Kapalı Havuz: 2 m x 4.8 m büyüklüğünde  ve 1.25 metre derinliğindedir. Kapalı havuz ısıtması opsiyonel olup günlük 1.500₺ 'den aktif edilmektedir. (1 Ekim - 30 Nisan tarihleri arasında) ücretsiz kullanıma hazırdır.

Bahçe: Güneşlenme şemsiyeleri, şezlonglar, yemek masası, oturma grubu ve barbekü bulunmaktadır. 

İnternet: Villamızda sınırsız wi-fi mevcuttur ancak bölgenin altyapısı nedeniyle internet hızı maksimum 24mbps’dir.


  • Villada, çocuklar dâhil olmak üzere belirtilen maksimum konaklama kapasitesinin aşılmasına izin verilmemektedir.
  • Hasar Depozitosu: Girişte 15000 TL hasar depozitosu alınır. Çıkışta yapılan kontrolde hasarsızlık durumunda iade edilir.
  • Not: 5 gecenin altındaki konaklamalarda 8000 TL temizlik ücreti alınmaktadır.
  • Not: Bayram haftası minimum konaklama 5 gecedir.


Yorumlar

Star
5.0(3 Yorum)
Temizlik5
cleanliness
İletişim5
communication
Konum5
location
Doğruluk5
accuracy
Kalite/Fiyat5
value
Star
Star
Star
Star
Star
Kapalı havuzun ısıtmalı olması çok iyi düşünülmüş, özellikle yaz ve bahar sonrası dönemlerinde. Temizlik, bakım ve konfor da yüksekti.
Burcu D.
Star
Star
Star
Star
Star
Odalar geniş, balkonlar güzel manzaraya sahip. Kapalı havuz ve sauna hamam kısmı ekstra rahatlama sundu.
Kadir D.

Benzer İlanlar

Benzer Kategoriler