



Dalya Resort Aqua & Spa Hotel







RESTAURANT & BAR
Yöresel Herşey Dahil : Sabah Kahvaltısı-Öğlen yemeği- Akşam yemeği (Yemeklerde tüm yerli alkollü alkolsüz içecekler fiyata dahil)
Konsepte dahil içecekler : Su, çay, kahve, meyve suları ve yerli alkollü alkolsüz içecekler.
Ücretli içecekler : Tüm barlarda ve Restaurantta yabancı Alkollü içkiler, şişe Alkollü içkiler. Türk kahvesi ve Diğer A La Carte içecek çeşitleri.
Kahvaltı : 07:30 – 10:30 / Açık Büfe
Havuz başı Snack Restaurant Cafe : 14:00 – 17:00 Atıştırmalık yiyecek ve yerli alkollü alkolsüz içecekler ücretsiz.
Öğlen yemeği : 12:30-14:00 / Açık Büfe
Akşam yemeği : 19:00 – 21:30 / Açık Büfe (Haftanın belirli günlerinde Temalı Yöresel/Bölgesel Türk Yemekleri)
Çocuk Büfesi : 19:00 – 21:30 Açık büfe
Restaurant bar : Yemek saatlerinde hizmet verir.
Kapalı alan oturma kapasitesi : 150 kişi
Açık alan oturma kapasitesi : 200 kişi
Lobby Bar : 09:00 – 23:00 Tüm Alkolsüz yerli içecekler ücretsiz
Havuz Snack Bar : 10:00 – 00:00 Tüm yerli Alkollü Alkolsüz içecekler ücretsiz
Çay&Kahve saati : 17:00 – 18:00 Ücretsiz
Popüler olanaklar
Yeme & İçme
- Restoran (Açık Büfe)*
- Açık Restoran
- Kapalı Restoran*
- Havuz Bar*
- Snack Bar*
- Lobi Bar*
- Bar
- Restoran
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
Plaj
- Halk Plajı
- Plaja Transfer
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
Tesis Olanakları
- Sigara İçilmeyen Odalar
- Mini Market*
- Kütüphane
- Hızlı Giriş / Hızlı Çıkış
- Klima*
- Havuz Havlusu
- Bagaj Odası
- Isıtma
- Tesis Dahilinde Dükkan*
- Teras
- Kablosuz İnternet*
- Faks / Fotokopi
- Toplantı Salonu*
- Havaalanı Servisi*
- Güneşlenme Terası
- Günlük Temizlik
- Sigara İçme Alanı
- Tur Danışma
- Asansör*
- 24 Saat Resepsiyon Hizmeti
- Otopark
- VIP Transfer*
- Lobi
- Bahçe
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
Spor / Eğlence
- Masa Tenisi
- Açık Havuz
- Su Sporları (Tesise ait değil)*
- Dart
- Tekne Turu*
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
Çocuk & Bebek
- Çocuk Menüsü
- Çocuk Havuzu
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
Tesisin çatı katı odaları, balayı konsepti kapsamında sunulmuyor.
Tesis aquaparkı 13 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasında hizmet veriyor (mevsim şartlarına göre değişiklik gösterebilir).
Tesisteki bloklar birbirine köprü koridor ile bağlı (engelsiz ulaşım).
Dalya Resort Hotel Datça odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00'dir. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı ise mevsim koşullarına bağlı.
Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.